Likvidace přebytečných herců v Ordinaci: Krutá nemoc, nehoda i vražda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Likvidace přebytečných herců v Ordinaci: Krutá nemoc, nehoda i vražda!

rdinace přijde o další postavu.
rdinace přijde o další postavu. (TV Nova )

Odchod Markéty Plánkové (35) alias doktorky Magdy Mázlové z Ordinace v růžové zahradě pořádně motá hlavu scenáristům. Zatímco Jiřího Langmajera (47) jako doktora Hrušku »uklidili« elegantně na soukromou kliniku do Německa, jiní takové štěstí neměli a dopadli mnohem hůř! Martina Trnavského (43) nechali spadnout ze střechy a Danielu Šinorovou (40) dokonce ubít neonacisty!

Alena Štréblová (47) – Marcela Mázlová

První rakovina

Smrt v Ordinaci potkala nejdřív ze všech Marcelu Mázlovou, první manželku Čestmíra Mázla (Petr Rychlý). To, že podlehne rakovině, bylo scénáristy naplánované od samého začátku. Při psaní závěrečné scény, kdy se Marcela na smrtelné posteli loučí s malým synkem Jakubem, údajně plakala i scénáristka!

Daniela Šinkorová (40) – gynekoložka Gita Petrová

Ubitá při rvačce

Jedním z nejemotivnějších momentů za osmiletou éru »Růžovky« byl ten, kdy se Čestmír Mázl dozvídá, že jeho milovaná Gita Petrová tragicky zemřela. Podle scénáře odjela na kongres do Německa, na nádraží se však připletla ke rvačce neonacistů a utrpěla smrtelná zranění. To se stalo před šesti lety ve 194. díle. Šinkorová odešla z Ordinace na vlastní žádost, přítel Ladislav Polák prý neunesl její intimní scény v seriálu.

Martin Trnavský (43) – inženýr Haken

Pád ze střechy

Stavitele a novou lásku doktorky Pavly Barnové (Báry Munzarové) nechali scenáristé spadnout z rozestavěné výškové budovy. Trnavský se podle zákulisních informací znelíbil scenáristům, protože jim údajně zásadně zasahoval do scénáře. Inženýra Hakena proto nechali odstranit definitivně ve 280. díle počátkem roku 2009.

Jan Šťastný (47) – primář Dalibor Frynta

Druhá rakovina

Jeho odchod loni v říjnu oplakaly tisíce divaček. Sympatický doktor Frynta v 361. díle podlehl zákeřné rakovině, s níž se potýkal téměř rok. Tvůrcům seriálu se jeho role zdála už okoukaná. Šťastný byl z toho nešťastný, jeho manželka Barbora mu totiž krátce předtím porodila syna Ondráška a herec má navíc na krku hypotéku...

Jan Potměšil (68) – gynekolog Aleš Čížek

Infarkt

Pouze tři roky se v Ordinaci ohřál postarší gynekolog Aleš Čížek. Jeho role skončila náhlou smrtí. Zemřel na infarkt před pěti lety ve 258. díle. Scénáristé tehdy prý chtěli dát prostor novým hercům.

Martin Stránský (43) – chirurg Ota Kovář

Odsun do Počátků

Svérázného chirurga scénáristé uklidili do Počátků. Reagovali tak na odchod jeho seriálové partnerky Terezy Kostkové (37) do konkurenční televize, který vyřešili velkým stěhováním, kdy Ota Kovář neustál neúspěšnou operaci dcery a rozhodl se opustit Kamenici.

Jak zatočí s Magdou?
Odchod Markéty Plánkové a způsob, jakým její Magda Mázlová opustí Kamenici, je stále opředen tajemstvím. Jak asi její role skončí? „Osudy postav nebudeme divákům dopředu prozrazovat,“ tají PR koordinátorka TV Nova Alžběta Cimová. Nabízí se několik možností.


3 tipy Aha!

1. Náhlá smrt
Dosud se odchody z Ordinace řešily nejčastěji smrtí. Magda se těší dobrému zdraví, psychicky je vyrovnaná, má obrovský závazek v rodině, a tak se z rejstříku možných úmrtí nabízí tragický konec: autonehoda nebo vražda.  

2. Rozvod
Protože matador seriálu Petr Rychlý (48) zůstává i po odchodu své seriálové manželky, nabízí se možnost rozvodu. Mázlovi sice zatím působí spokojeně, Magda ale byla vždycky ctižádostivá, takže je jen otázkou času, kdy ji rozrůstající rodina začne přelézat přes hlavu.

3. Stěhování
U Mázlů se už nějakou dobu intenzivně řeší stěhování. Díky nevlastnímu synovi Jakubovi se rodina rozrůstá a byt v Kamenici už začíná být těsný. Je tedy možné, že se Magda uklidí někam na samotu u lesa, zahodí kariéru a bude se věnovat pouze rodině.



Přečtěte si
ddiabolka
9. 11. 2013 • 11:44

S tím chroupáním a mlaskáním máš pravdu,ale pokud jde o to vzání do mluveného slova je k nevydržení.Když přijdu navečer domů z práce,chci si trochu odpočinout a naše bábí sleduje Ulici a kvůli tomu že nerozumí má zesílený zvuk,nejraději bych vyhodil televizor z okna.

pasadena
7. 11. 2013 • 22:53

do ulice ať hudbu pouštějí,protože poslouchat pod citlivými mikrofony jak pořád žvejkají nějaké jídlo,což ostatně ve všech seriálech,to je odporné.Tak ať tam radši dají hudbu.Kdo to mlaská ní a chroupání má poslouchat.

pasadena
7. 11. 2013 • 22:50

hlavně ať už nás zbaví tý přiblbý mladý,to je nejen blbá role,ale především neskutečně odporná holka:z neznámých důvodů zmalovaná jako stará ***,hlas jak čtyřicetiletá vyžilá k..a.A to její těhotenství?!To je fakt úlet.A Magda mě bavila dokud byla mrcha,teď nudí.

ddiabolka
7. 11. 2013 • 14:25

To všechno nic není proti kdysi úspěšnému ser.na Primě CESTY DOMŮ.Tam Adamec veřejně slíbil,že nechá všechny umřít a zdárně to plní.Jiný děj něž morbidní zápletky to nemá.To Ordinace je ještě ZLATÁ.Nova to však dohání hereckou trafikou Doktoři z Počátků a téměř nic neřešící Ulicí,kde navíc podporují nějakého PSYCHOPATA, který neustále do mluveného slova pouští nudbu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.