Dagmar Havlová dva měsíce po smrti Havla: V posteli s jiným mužem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dagmar Havlová dva měsíce po smrti Havla: V posteli s jiným mužem!

Milostnou scénu herečka točila v době, kdy truchlila po zesnulém manželovi.
Milostnou scénu herečka točila v době, kdy truchlila po zesnulém manželovi. (Reprofoto ČT)

Herectví je hodně těžká profese! Vyprávět by o tom mohla Dagmar Havlová (60). Tvůrci seriálu Sanitka 2 ji poslali pouhé dva měsíce po smrti jejího manžela Václava Havla (†75) do postele s jiným mužem. Trpěla, ale milostnou scénu nakonec natočila.

Doktorka Markéta Foldynová, kterou Havlová hraje, čím dál více podléhá šéfovi záchranky, doktoru Kaderkovi v podání Jiřího Dvořáka (46).  V devátém díle, který jste mohli vidět v pátek, jejich láska propukne naplno. Ač v seriálu vdaná za doktora Janderu (Jaromíra Hanzlíka), vyspí se Foldynová s Kaderkou. A to na pokoji luxusního hotelu, který zdědila po svém otci (Ilja Racek).


„Paní Havlová i pan Dvořák si přáli, aby jejich milostná scéna byla decentní. Zcela jistě v tom hrálo roli i to, že několik týdnů předtím paní Dagmar zemřel manžel,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze štábu seriálu.
Na obrazovce tak byly vidět hlavně postel a hlavy obou aktérů.  Žádná nahota, vše jen naznačeno... „Miluji vás,“ opakuje neustále Dvořák Havlové. Scéna končí střihem, kdy spolu milenci jedou po milostném aktu taxíkem.
Pro Havlovou to nebylo lehké natáčení. V myšlenkách byla pořád s Václavem. A teď se, byť jen jako, musela milovat s jiným mužem.
V závěru devátého dílu Jandera přišel na to, že je mu žena nevěrná... Jak se zachová a co bude následovat? Uvidíte už v pátek večer na ČT1.



Autor:  lbp

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.