Zdraví Evy Pilarové: O rakovině a plastikách zpěvačky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdraví Evy Pilarové: O rakovině a plastikách zpěvačky

V nejtěžších chvílích vytvořil pro Evu Pilarovou krásné zázemí manžel Jan Kolomazník.
V nejtěžších chvílích vytvořil pro Evu Pilarovou krásné zázemí manžel Jan Kolomazník. (Foto: Aha! - Ladislav Křivan, archiv FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Ve svém věku vypadá Eva Pilarová (74) přímo úžasně. Asi nedá moc práce domyslet, že za tím vězí zdravý životní styl a neustálá aktivita oblíbené zpěvačky. V minulosti tomu tak ale často nebylo. Alkohol ani cigarety si paní Eva rozhodně neodpírala. Nakonec našla vůli to změnit, i kvůli zhoubné rakovině. A že vypadá tak dobře kvůli plastikám? Ani to není tak docela pravda...

Alkohol

Když si zpěvačka vzala v roce 1984 svého třetího manžela, tanečníka Honzu Kolomazníka, ráda si občas dala nějaké ty "bublinky" a s cigaretami to bylo ještě horší, protože kouřila celkem dost. Právě kvůli manželovi se u nich doma alkohol úplně přestal pít: "Poslední "bublinky" jsem měla opravdu v roce 1984. Honza tenkrát onemocněl se slinivkou a od té doby se u nás nepije ani pivo, " prozradila abstinentka Pilarová v rozhovoru pro Blesk.


Cigarety

Co se týká kouření, dá se říct, že byla Eva Pilarová opravdu silnou kuřačkou. Přesto dokázala skončit ze dne na den. K tomu říká: "V roce 1988 jsem dostala od léčitelky Gábinky otázku: Chcete zpívat nebo kouřit? Odpověděla jsem, že samozřejmě zpívat. Ona na to: To je moc dobře, protože další otázka by zněla, jestli chcete kouřit, nebo žít. Od toho okamžiku jsem si nezapálila."
Rakovina

V inkriminovaném období zpěvačce diagnostikovali rakovinu. Její boj se zhoubnou nemocí byl vítězný, i když jí lékaři předpovídali půldruhého roku života. "Nerada o tom mluvím, proto jen krátce: Díky lékařům, léčitelce a v neposlední řadě díky Pánu Bohu se mě to podařilo. A díky Honzovi, který mi vytvořil krásné zázemí a pečoval o mě," prozradila detaily o nemoci Eva Pilarová.
Plastiky

Protože zpěvačka vypadá ve svém věku nezvykle dobře, spekuluje se hodně o zásazích plastické chirurgie do jejího vzhledu. Jak je to doopravdy? Někdo říká, že má zpěvačka vylepšované rty a lifting. "To jsem slyšela taky a docela jsem se bavila. Protože já, když se nenamaluji, tak mě rty téměř zmizí. A lifting? To bych musela mít čelo v půli hlavy," říká Eva Pilarová, ale zároveň přiznává, že jen přeci má nějakou tu plastiku: "Plastický chirurg MUDr. Poláček jen sem tam něco vždycky zapošije, žádné drastické zákroky."



Přečtěte si
va45
26. 6. 2014 • 17:25

Minulý týden jsem potkal pani Pilarovou zřejmě s její kamarádkou v nákupním středisku.Je to drobná paní a na svůj věk taky tak vypadá. Nebyla nijak zvláště namalovaná ani učesaná.Chovala se tam jako žena,která si jde nakoupit.Lidi si ji ani moc nevšímali.Kdyby nešla přímo proti mě tak bych si ji asi taky nevšim.Bulvár opět přehání.Je to už opravdu stará paní a taky tak vypadá. Dle mého žádnou plastiku na obličeji nemá.

svatadala
27. 1. 2014 • 16:06

Bože, o jaké dámě je to tu řeč.? Kdyby byla skutečně dáma a věnovala se zpěvu, který umí, nesnížila by se k hloupým řečem ohledně Waldemara a jeho ženy. Spíš vypadá jako zhrzená a odmítnutá ženská, s kterou si Walda nechtěl ani tykat. Holt z ní mluví zášť a zloba, které se celý život nezbavila. Ubožačka.

svatadala
27. 1. 2014 • 16:02

To je problém s Pilarkou, natáhněte jí na ten ksicht kůži ze zadku prasete a prodloubněte díry na oči a kušnu, bude vypadat daleko líp, než jako zde zombí vylezlé z hrobu. Fuj, hnusná bába, to nemá prachy na údržbu. Kdejaká prodavačka v drogerii vypadá líp.

fizi
10. 1. 2014 • 18:03

Tebe bych chtěl vidět! Asi si hojíš svoje ego,co? Neznáš a jen urážíš,asi budeš hodně blbý,vydojený vemeno!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.