Vyléčený alkoholik Skamene smutní: Nechtějí mu půjčovat vnouče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vyléčený alkoholik Skamene smutní: Nechtějí mu půjčovat vnouče!

Roman Skamene si musí na roli dědečka ještě počkat.
Roman Skamene si musí na roli dědečka ještě počkat.  (Foto Aha! – David Malík )

S novou rolí šel Roman Skamene pořádně do sebe. V dvojce Bony a klid se vrací jako Klídek alias Bíny a kvůli této roli seknul s alkoholem. Na hlídání malé vnučky Rebeky si ale bude muset ještě počkat.

Skamene se totiž vnučky dočká jenom tehdy, když už opravdu není zbytí. „Na chalupě mi ji třeba i na chvilku nechají. Hlavně když jedou někam na nákup. Ale fakt jen na vteřinku, protože my chlapi na to nemáme buňky. Až bude větší, bude to veselejší,“ doufá herec v rozhovoru pro Blesk TV mánie.

Od účinkování v Bony a klid si Skamene slibuje další role a návrat před kamery. Kvůli hereckému comebacku se vzal i alkoholu. „Přestal jsem kvůli tomu s chlastem. Chválabohu je to pryč. Způsobil jsem si spoustu problémů, musím poctivě přiznat, že vlastní vinou. Už jsem ale zase pohodář. Věřím, že mi natáčení Bony a klid 2 přinese i nějakou jinou práci, že si mě někdo všimne,“ doufá herec.



Autor:  mpa

Přečtěte si
mandat
5. 11. 2013 • 07:04

Co to melete ? Alkoholismus nelze vylecit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.