Syn Yvetty Simonové přiznal: Nikdy jsem neslavil máminy narozeniny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Syn Yvetty Simonové přiznal: Nikdy jsem neslavil máminy narozeniny!

Yvetta Simonová se synem
Yvetta Simonová se synem (Aha!)

Zpěvačka Yvetta Simonová (85) se netají tím, že se stářím není žádný kamarád. Podstoupila plastiku a denně se snažila cvičit. Její režim nabourala až nedávná operace srdce, po které musí zůstávat v klidu. Její nechuť sledovat přibývající léta ukazuje i to, že neslaví svoje narozeniny.

Syna Tomáše (63) má zpěvačka se svým prvním manželem Františkem Spurným. Ačkoliv měla později jiné vztahy, další děti už nikdy neměla. Se synem je pravidelně v kontaktu, dokonce si jednou týdně volají. Narozeniny se v jejich rodině totiž neřešily.

„My narozeniny neslavili nikdy. Oba. Proč se věnovat tomu, že je člověk zase o rok starší,“ vysvětluje Tomáš v Blesku.

Yvetta Simonová zvládla nedávnou operaci a zvyká si na život s kardiostimulátorem. „Teď mi srdce běhá, jaká má,“ říká spokojeně a už zase zpívá na podiích pro své fanoušky. „Bez publika bych nebyla tam, kde jsem,“ uzavírá.



Přečtěte si
janapi
8. 8. 2016 • 13:10

Demente-kdy ti již někdo rozbije tlamu? Milan se uchlastal ....protože Iveta jej brala jen jako partnera pro zpěv. Do postele měla daleko lepší a Tebou by si ani nešpinila své botky!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.