Krkavčí rodiče z Výměny manželek: Děti vždy na noc odvezou pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krkavčí rodiče z Výměny manželek: Děti vždy na noc odvezou pryč!

Kristýna s Markem se snaží svů život dát do pořádku. Snad se jim to povede.
Kristýna s Markem se snaží svů život dát do pořádku. Snad se jim to povede. (Aha! - Martin Pekárek)

Páteční Výměna manželek má velice zajímavou dohru. Mladý pár z vesničky Martinice už během natáčení procházel obrovskou krizí a dokonce se na čas rozešel. Teď jsou znovu spolu a údajně šťastní. Jenže to vypadá, že na všechno doplatily děti.

Až po Výměně prasklo, že soužití Marka a Kristýny bylo mnohem dramatičtější, než ukazovala televize. Oba mladí lidé, kteří do rodičovství vpluli zřejmě hodně nepřipraveni, se totiž často fyzicky napadali. A několikrát tak musela zasahovat policie. „To už je pryč,“ řekli teď oba Nedělnímu Blesku s tím, že prý si sedli a přehodnotili svůj život. Jenže…

Náprava spočítá v tom, že péči o děti hodili z velké míry na své rodiče. Oba pracují v dřevovýrobě, po cestě z práce si prý vyzvednou děti ze školky a vezmou si je domů. Tam jsou s nimi až do večera. Na nocleh je pak ale odvezou rodičům Kristýny, kteří je ráno odvezou do školky. A tak to jde den po dni. „Takhle se postupně dostaneme z nejhoršího,“ říkají oba svorně. Není tohle řešení ale horší pro děti, které tak z velké míry ztrácejí kontakt se svými rodiči, protože je tak fakticky teď vychovávají dvě rodiny? Doufejme, že se v Martinicích situace brzy uklidní a rodina začne znovu fungovat.





Přečtěte si
mnpv
4. 11. 2013 • 18:51

A co by ještě měli ti politici řešit? Je každého věc jak si zařídí život a pokud umí dělat děti, tak by se měl umět o ně i postarat. Být babičkou, tak jim vysvětlím, že děti patří k tátovi a mámě a vypoklonkuju je z baráku všechny. Jestli chtějí žít jak za svobodna tak proč proboha nepoužívali antikoncepci? Oč jsou tihle lidi lepší jak průměrná romská rodina?

anuska66
4. 11. 2013 • 15:58

Možno by sa politici mohli zamyslieť ako pomôcť takýmto mladým rodinám. Mudrovanie starších manželov mi išlo pekne na nervy a to sama mám 50.

tana.ce
4. 11. 2013 • 12:43

Vždycky zbystřím, když někdo vykřikuje do světa dokonalost svého vztahu. Podle mne si právě ti staří potřebovali dokázat, "jak jsou dobří". Nejlépe na mladých a chudobných. Pantáta a jeho narážky a průpovídky na mne působily slizce. Mladá se mu evidentně líbila Mladá si musí uvědomit, že když chce bazének, chatičku a zahrádku, musí ! přiložit ruku k dílu a ne se poflakovat na pracáku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.