Zpověď hodné tchyně Evy Pilarové (74): O synovi s Milanem Pilarem nesmím mluvit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď hodné tchyně Evy Pilarové (74): O synovi s Milanem Pilarem nesmím mluvit!

Milan Pilar emigroval, když byly jeho synovi tři měsíce.
Milan Pilar emigroval, když byly jeho synovi tři měsíce. (Foto: Aha! - Martin Pekárek, archiv Evy Pilarové, koláž Ahaonline.cz)

Pikantní zajímavosti z osobního života jedné z nejúspěšnějších českých zpěvaček se podařilo odhalit v rozhovoru, který poskytla exkluzivně Blesku. Zpěvačka, která si jinak pečlivě chrání soukromí, tak uvedla na pravou míru řadu spekulací, které se o ní bez ní šíří.

Manžel emigroval a nechal jí napospas s malým synem

Eva Pilarová byla vdaná třikrát. První dva manželé emigrovali na Západ, proto měla s cestováním a vystupováním ve svobodném zahraničí utrum. "Pilar emigroval v roce 1962, kdy byly našemu synovi tři měsíce. Bylo to tehdy pro mě hodně těžké období," prozradila Blesku.

Na Západ mohla zapomenout, tak zpívala Tatarům

"Díky prvnímu choti jsem byla takzvaně nevýjezdná směrem na Západ, dost mě to mrzelo, říká Pilarová." Díky tomu si však užila exotické části Sovětského svazu, které by dnes navštívila jen těžko: Kirgizie, Uzbekistán, Čečna, Ingušsko, Dagestán, Turkmenistán...


Dvojnásobná babička o synovi nemluví

S prvním manželem Milanem Pilarem má zpěvačka syna Milana, o kterém ale vůbec nemluví. Co za tím je? Zpěvačka k tomu řekla: "Syn si to nepřeje a já ho respektuji. Řeknu tedy pouze, že pracuje s počítači, je šťastně ženat, udělal mě dvojnásobnou babičkou. A máme hezký vztah, dokonce jsem i hodná tchyně!"



Přečtěte si
syssel
28. 10. 2014 • 10:25

Vlaku, existuje na Vás nějaký emailový nebo jiný kontakt? Vaše informace by mě zajímaly. Ozvěte se, prosím.

ararat
8. 8. 2014 • 08:02

proč to děláš,že tady píšeš takové drby,závidíš,zuříš,že se má někdo lépe nežli ty?...je to tvá frustrace?nevím zda by se to tobě také líbilo když by tě někdo pomlouval...je to lidský hnus

janapi
25. 7. 2014 • 23:15

Zpívala hezky, ale o svém soukromí skutečně mnoho neprozradila. S výjezdy do zahraničí to také nebylo tak hrozné-kolikrát byla na Kubě? A kolikrát se tam dostali jiní naši zpěváci v těch letech?.......

janapi
25. 7. 2014 • 23:01

Ano-to je pravda-Mayer byl bezva zpěvák...ale je pro mne novinka-že by emigroval (alespoň za krátkého manželství s E.P.)

vlaku
2. 12. 2013 • 01:54

O jejím půvabu a umu není pochybnosti. Byla mladá, krásná a úspěšná. Její synáček to je jiné kafe. Přece se s ním nebude chlubit. První jeho manželka Eva Pilarová (shodou náhod, taky Eva jako thýně) s ním měla dvě děti. Byli rozvedeni a dělal jí stále žárlivé scény a nárokoval si ji. Babička Eva Pilarová pokaždé připravovala dvojí Vánoce. Jedny v Brně a druhé se svým manželem. Synáček byl shnilý jak veš a z maminky tahal peníze jedna radost. Protože je dobrá a hodná babička, tak mu dávala na slušné živobytí. No a teď má asi druhou, mladší. Takže synáček není ten, se kterým by se chlubila. Každá matka si chrání své dítě. A´t je jaké je, ale jej jediné a jen její.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.