Hrozí Brzobohatému pracák? Gympl končí, StarDance běží do prosince... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrozí Brzobohatému pracák? Gympl končí, StarDance běží do prosince...

Ondřej Brzobohatý jako pohledný učitel Kábrt.
Ondřej Brzobohatý jako pohledný učitel Kábrt. (Nova)

Fanynky herce a muzikanta Ondřeje Brzobohatého (30) by si měly pořádně užít jeho účast ve StarDance. Může to být totiž na nějaký čas poslední televizní projekt, v němž bude účinkovat.

Taneční show StarDance odstartovala v sobotu a vedle Brzobohatého se v ní představuje například i jeho přítelkyně a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (25), charismatický herec Pavel Řezníček (47) či herečka Anna Polívková (34). „Hlaví ví, co dělat, ale tělo ne! A když to nejde už podesáté, trpím takovou frustrací, která se pak projevuje slovně.

Moje tanečnice Eva mě ale vždy uklidní,“popisuje náročné tréninky Brzobohatý, který se se svou taneční partnerkou Evou Krejčířovou pečlivě připravuje. Jak dlouho ale na parketu vydrží, bude záviset na televizních divácích. Soutěž každopádně 21. prosince vrcholí. Koncem prosince pak na Nově definitivně skončí i seriál Gympl, kde Brzobohatý hraje jednu z hlavních rolí, učitele Adama Kábrta, a tak sympatická tvář mladého Brzobohatého z obrazovek zmizí…         



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.