Zorka Hejdová ve spárech fousáčů! Víme, co se stalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zorka Hejdová ve spárech fousáčů! Víme, co se stalo!

 (Evropa 2)

Letos se to jen hemží mladými muži, kteří se nechali unést módní vlnou a nechali se zarůst tak, že jejich tvář nejvíc připomíná Krakonoše. To by nebylo až tak nic divného, kdyby se k nim tento týden nepřidala také spousta žen, my jsme s knírem potkali i krásnou moderátorku z Evropy 2 Zorku Hejdovou.

 

„Mně by vlastní knír nenarostl, ale chtěla jsem podpořit projekt Movember a tak jsme s kluky z rádia aspoň zapózovali s těmi umělými. Letos poprvé jsem se stala MO sestrou a jsem ráda, že můžu přispět k tomu, aby se o prevenci rakoviny nejen mluvilo, ale hlavně jednalo. Včasné podchycení nemoci může mnoha mužům zachránit život,“ vysvětlila nám Zorka svoji vousatou invenci.

 

Na akci, která odstartovala letošní ročník osvětové akce Movember přišli i kolegové z rádia Tomáš Zástěra,Tomáš Novotný a Jindra Ekl. Všichni se na jeden měsíc stanou vousatými v rámci podpory akce Movemember, který si klade za cíl šířit povědomí v boji proti rakovině prostaty a knír je jejím symbolem. Důvod této symboliky spočívá v názvu kampaně, která se skládá ze slangového slova „mo“ jako „moustache“, což je anglicky knír a „november“, tedy listopad, kdy se akce realizuje.

„Pro mě to zas taková změna nebude, protože já si na obličej nalepuju instalatérskou koudel. Horší to pak bude mít ten, kdo to ze mně v Roxy bude chtít dostat dolů,“ mystifikoval Tomáš Zástěra, známý vtipálek a nejnovější posila Evropy 2.

 

Další moderátoři z rádia Pavel Cejnar, Lucka Šilhánová a Nasty sice na zahajovací party v hotelu Fusion dorazit nemohli, ale společně s oběma Tomáši a Zorkou se akce aktivně účastní a tak se zaregistrovali jako tým na movember.com. Všechny pohromadě můžete potkat 27.listopadu na Gala Movember Party v pražském klubu Roxy, kde se letošní ročník uzavře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.