Rusovláska Ornella Štiková: Už plánuje svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rusovláska Ornella Štiková: Už plánuje svatbu!

Ornella už si plánuje veselku.
Ornella už si plánuje veselku. (Foto - Roman Souček)

Poté, co si Ornella Štiková (20) změnila barvu vlasů, aby se tak ostřihla od zbytku blonďaté rodiny, plánuje další krok. Svoji budoucí svatbu má naplánovanou krok za krokem. Jak by měla vypadat? 

Dvacetiletá maminka překvapivě nechce obřad s velkou pompou a stovkami návštěvníků z kruhů smetánky. „Vždycky jsem snila o svatbě v malé kapličce někde v lese. A budou tam jen svědci a náš syn Quentin,“ maluje si Ornella. Kromě toho také Blesku prozradila, že do té doby bude muset zhubnout, protože poslední dobou pořádně přibrala.

Jednu podmínku ale přeci jenom má.  „Po Josefovi požaduji církevní sňatek, to je moje podmínka, abych si ho vzala.“ Přitom záletník Kokta možná o plánech své milé na vdavky ani neví…

Otázkou je, zda by na takovou skromnou svatba vůbec přišla máma Štiková, která si potrpí spíše na kýčovitý luxus. Hned co by zaplatila exekutorům, by mohla Ornelle koupit nějaký hezký svatební dárek odpovídající jejímu vkusu. Ještě v létě nadšeně vyprávěla o svém »luxusním« hotelu, který se ale podle předchozích návštěvníků nacházel ve stavu rozkladu. Tam se jí zalíbila výzdoba ve stylu Cézara a Kleopatry. Ornella už teď může doma vybírat místa, kam podobný lapač prachu přijde. 



Přečtěte si
franckajagrova
27. 10. 2013 • 21:50

jde o tuto fotku : http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1861893-img-ornella-uz-si-planuje-veselku-v4.jpg?v=4

franckajagrova
27. 10. 2013 • 21:48

V obličeji mi teď díky jejím novým dalším 5ti bradám připomíná jednu bývalou spolužačku,ale ta nebyla tak zlá jako Ornella !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.