Regina z VyVolených přiletěla z jiné planety: Jsem vesmířanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Regina z VyVolených přiletěla z jiné planety: Jsem vesmířanka!

Ve studiu VyVolených se cítila vesmírně.
Ve studiu VyVolených se cítila vesmírně. (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Příchod Reginy Holáskové (35) do Vily se dá přirovnat k invazi mimozemšťanů! Bývalá striptérka se považuje za vesmířanku. Skvěle by si mohla rozumět se zpěvačkou Janou Kratochvílovou (60), které sdílí podobné názory.

„Jsem vesmířanka a všichni musíme vnímat energii z vesmíru. Ale nejsem v žádné sektě ani společenství. To lidé kolem mě, které potkávám jsou v sektě a jsou nebezpeční,“ pronesla zcela vážně Regina jen pár minut před svým vstupem do Vily, kam se vrátila po osmi letech.

Soutěžící a hlavně hysterický Vladko (35), který se během první řady reality show dostal s Reginou do křížku, se mají právem čeho obávat. „Myslím si, že s Vladkem budeme dobří kamarádi do chvíle, než pochopí, že jsem přišla bojovat o pět milionů a ne jen na návštěvu,“ má jasno Holásková, která plánuje změnit život ve Vile. „Budou mi ubližovat, pokud budou jíst maso, jsem vegetariánka a moc mě bolí, když vidím, jak se ubližuje nevinným tvorům. Budu jim dodávat informace. To, že jedí maso je jen z toho že nevědí co činí,“ je odhodlaná Regina, která se v názorech na zdravý životní styl shoduje s Janou Kratochvílovou. „Jsem veganka a je mi líto jíst své kamarády. Steak byl býček a měl duši a srdce,“ pronesla Kratochvílová v kuchařském zábavném pořadu.



Přečtěte si
janv
29. 10. 2013 • 07:55

Regina mne po 8 letech příjemně překvapila, jak chováním tak tím jaká je to kočka ))))

padena
28. 10. 2013 • 23:07

Oba účastníci první řady vedou rádoby "chytré" řeči a tváří se na ostatní povýšeně.

tomas36
28. 10. 2013 • 15:44

Doufejme ž i u nás přijde jednou doba,kdy i v bulváru nebude možné, aby kde jaký anonymní pisálek pod nickem - Dat nemohl napadat někoho pro jeho menšinové náboženské přesvědčení menšinové proto že na tu židovskou a nebo křesťanskou nebo muslimskou si jeho egíčko netroufne ( byl by mu zatnut tipec)a nebo ,veganství či ekologické názory a nesouhlas s nehumánním zacházením se zvířata nebo politické hnuti antiilumináti i když je možná menšinové . Či víru v to že život na zemi lidská DNA je mimozemského původu (zavlečen v ohonu komet podobnou té ISON co se právě po staletích blíží k zemi?Co věří v energie a jejich možný přenos (ovládá bílou magii - virguli k hledání vody věří v telekinezi čte knížky Arthur C. Clarke Erich von Däniken ale i výzkumy od Stephen Hawkinga a ktomu antiku například díla od Sokrates ----- dofejme že takové pisálky co si ani nezjistí než o někom napíší svůj hodnotný článek jak se dotyčná osoba jmenuje například to Holásková ? přitom v Encyklopedii WIKIPEDIE jsou tyto informace dostupné. Odkazy : http://cs.wikipedia.org/wiki/Regina_Holásková ANTI Illuminati - https://www.facebook.com/KilluminatiCZSK?fref=ts

vojjaksvejk
28. 10. 2013 • 13:49

ooooo )))))) ? Reginu beru bude tam alespoň trochu sranda , na Facebooku má povedený profil a maluje krásné obrazy https://www.facebook.com/regina.agia?fref=ts

marie60
28. 10. 2013 • 09:29

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.