Ilja Racek bojující s rakovinou odmítl další role: Jeho stav se zhoršuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ilja Racek bojující s rakovinou odmítl další role: Jeho stav se zhoršuje!

Racek letos na jaře kvůli podlomenému zdraví odešel z divadla.
Racek letos na jaře kvůli podlomenému zdraví odešel z divadla. (Jiří Rubeš / Blesk)

Tohle nejsou dobré zprávy! Stav nemocného herce Ilji Racka (83) se dál zhoršuje. Podle informací deníku Aha! kvůli svému podlomenému zdraví odmítl v posledních dnech další pracovní nabídky.

Racek už několik let bojuje s rakovinou prostaty. Do letošního jara se snažil hrát v divadle a natáčel pro televizi. V dubnu ale přišel zlom. Racek odstoupil ze zkoušek nového představení Hašler v Divadle na Vinohradech, v němž měl hrát.

A když se mu vedení scény před několika dny ozvalo, jak na tom je a zda by se nechtěl do divadla vrátit, dočkalo se odmítnutí. „Ilja Racek zatím – a bohužel – v žádném představení hrát nebude,“ řekl šéf Vinohradského divadla Tomáš Töpfer (62). „Kdykoliv bude mít chuť a bude se cítit lépe, bude vítán. Bude záležet na jeho zdravotním stavu,“ dodal.  Zatím poslední Rackovou rolí v televizi byla v Sanitce 2 postava otce primářky Foldynové, kterou hraje Dagmar Havlová (60). V jejím náručí Racek hned na začátku druhé řady legendárního seriálu zemře.





Autor:  lbp

Přečtěte si
pasadena
27. 10. 2013 • 09:19

Ty také samozřejmě,ale nepřijdou mi tak nechutné jako tihle chlapi.Navíc si nechají narůst vousy a tím to ještě pohřbí.Není to hezký pohled.

pasadena
27. 10. 2013 • 08:44

Nechápu,proč musí ti staří herci pořád hrát až do smrti.Je mi jasné že nastupující generace jim nesahá ani ke kotníkům,ale přece jenom je tu generace 60-70 let.ti to zvládnou za vás.To samé Chudík,Lipský.Skopeček.Už toho chlapi nechte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.