Zpěvák Arnošt Pátek: Proč zemřel pokryt slupkami od pomeranče? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvák Arnošt Pátek: Proč zemřel pokryt slupkami od pomeranče?

Arnošt Pátek s nemocemi bojoval do posledních vteřin.
Arnošt Pátek s nemocemi bojoval do posledních vteřin. (ara, Nekvapil, koláž Ahaonline.cz)

Jejich plakáty zdobily stěny pokojů i skříní. Měli hity, které až do omrzení zněly rozhlasem, každou sobotu se objevovali na obrazovkách v estrádních pořadech, které sledovaly miliony diváků. Měli věrné fanoušky, narvané koncertní sály. Socialismus jim seděl nejlépe, prostě jim ta doba přála, byli oficiální kultura. Proč ne, byli mladí, krásní a slavní. Jenže jak to tak bývá, sejde z očí, sejde z mysli. Kam se poděly pěvecké idoly osmdesátých let, po kterých se po revoluci slehla zem?

Arnošt Pátek (†54)

Největší hity: Sny o tygří lady, Poslední prázdniny

•    Konec svého života doslova protrpěl. Šest let bojoval s rakovinou, která ho připravila o pravé oko, nos, část obličeje a krku a poloviny zubů.

•    K tomu všemu trpěl cukrovkou a právě cukrovkový záchvat byl zřejmě příčinou smrti. „Ležel na zemi a měl na sobě slupky od pomeranče, jak si chtěl vzít něco sladkého. Ten záchvat byl tak silný, že si nestačil ani zavolat pomoc,“ uvedl Pátkův syn z prvního manželství Tomáš (36). V bytě ležel čtyři dny, než ho tam našla jeho sestra.

•    Zpěvák zemřel v naprosté chudobě, bral pouze 4200 Kč invalidní důchod, což mu nestačilo ani na nájem.



Autor:  dan

Přečtěte si
prroud
6. 11. 2013 • 12:36

Ja myslim,ze prave tech slusnejch je nejvic,ale nejsou pro grazly videt a kdyz videj vsechny ty svinstva,radeji se neprojevujou...........a to je prave ten problem.

honzadv
6. 11. 2013 • 09:04

Je to pravda, a dost se mi i daří tím řídit, chci říct - úsměv nic nestojí a přece potěší...Sice někdy vypadá možná jak blázen, když se tak usmívám na svět kolem, ale často slýchám: Vy jste tak v pohodě, jak to děláte, jak vás vidím, mám hned lepší náladu..atd. atd. - je to fajn, ale ne každ to ví, otrávených obličejů vídáme daleko víc. Nastartovat se do pohody jde, udržet si ji je těžší, ale s tréninkem to jde taky.. Bohužel ten smutek v duši je pořád, akorát ho nedávám najevo.

honzadv
6. 11. 2013 • 09:00

Jenomže bohužel ne každý tou změnou u sebe chce začít, resp, pokračováním svého dobrého slušného života. My třeba to víme, žijeme slušně i dobře atd., ale aby se změnila soplečnost, musel by s tím slušným životem a změnou začít jeden každý v této zemi, Nebo alespoň každý druhý, hned by se lépe žilo i dýchalo. Je fajn, že nás to dost ví a žijeme správně, ale bohužel mám dojem, že víc je těch, tkeří žjií v domnění, že tohle je džungle a snaží se urvat co nejvíc masa pro sebe, a učí tomu i své děti - bezohlednosti, jít si za svým přes mrtvoly atd. ABy se projevilo pozitivní myšlení a slušnost, muselo by to být opravdu silnější, ale zákon džungle tu vládne čám dál víc a tvrdě. Takže ačkoli znám dost slušných lidí, jaksi to nestačí. Těch grázlů, co vedou i své děti k bezohlednosti a bezskrupulóznosti, znám taky hodně, a kolem je jich daleko víc, než nás slušných.

prroud
5. 11. 2013 • 19:33

Precti si knihy Vadima Zelanda o kyvadlech a zrcadlech,dualite a rovnovaze,cestach energii ab..............rovnovahu muzes porusit na obe strany a aktivujes rovnovazny sily.......primerene ab,primerene,vsechno je treba si zaslouzit,i tu lasku ;-)

abvydavatelstvi
5. 11. 2013 • 18:59

Myšlenky i když jsou neviditelné tak mají velkou moc.... jak myslíme tak se máme.... Kdo mysli pozitivně tomu se daří .... a žije bez komplikací.... Kdo myslí negativně.... tomu se nedaří a má spoustu problémů.... Začnete všichni myslet pozitivně a zažijete v Živote zázraky..... život se vám od základů změní....... vyzkoušejte si to .... Ráno když vstanete se na sebe usmejte do zrcadla a dejte si závazek že budete veseli mílí a příjemní... to nastartuje pozitivní myšlení ..... je to jednoduché...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.