Vdova po Kodetovi způsobila rozkol v rodině: Šporcl s Bárou jí poslali drsný email! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po Kodetovi způsobila rozkol v rodině: Šporcl s Bárou jí poslali drsný email!

Nechce být jen babičkou, vystudovala vysokou školu a láká ji politika.
Nechce být jen babičkou, vystudovala vysokou školu a láká ji politika. (Aha! – Martin Pekárek, ara)

Herečka Bára Kodetová a jeden z našich nejlepších houslistů Pavel Šporcl jsou naštvaní na babičku svých holčiček. Vdova Soňa Kodetová (68) je dokonce vytočila natolik, že jí napsali hustý email s výhradami k jejímu chování. To se jí ale silně dotklo.

S postojem babičky se nemohou smířit

Pavel a Bára mají pocit, že by si maminka měla hlavně užívat vnoučátek a tak strávit podzim svého života. To je celkem hezká vyhlídka, ale paní Soňu to již zřejmě neláká, i když se kvůli tomu přestěhovala do Prahy. Rozhodla se totiž vrhnout do politiky a kandidovat za stranu s nepříliš dobrou pověstí. "Svou rodinu jsem postavila před hotovou věc a jejich názor silně nekoresponduje s mým. Kandiduji navzdory určitému nepochopení a nepodpory ," postěžovala si Kodetová časopisu Sedmička.

Místo  běžné domluvy email

Mladí nejspíš nechtějí, aby se jejich rodina ztrapňovala spojením s kontroverzní partají a navíc Báry máti kandiduje na v podstatě nevolitelné pozici. Takže výsledkem bude jen zanedbání babičkovských povinností a prospěch veškerý žádný. Kodetovi se ohradili emailem, což není úplně běžné, ale jsou všichni prý natolik vytížení, že tak v rodině prostě komunikují. Jisté je, že Soňa Kodetová nechce být jen chůva pro holčičky, mladým zase vadí diskreditace rodiny. "Oni to myslí dobře, neporadila jsem se s nimi a jen je donutila se s danou situací smířit," říká neposlušná babička.



Přečtěte si
martaherinkova
24. 4. 2015 • 21:16

Paní babi Kodetová, je zcela samozřejmé, že si užívejte hlavně svobody od tyrana muže,možná nebyl až tak tyran, ale vím, ´že stačí pár společných let s rádoby kápem a jste z toho na bednu. Dcerunka se zeťáčkem nechť si zaplatí chůvu, hospodyni, atp. atp. Dříve jsme si vše doma dělaly samy, vychovávaly děti, chodily při tom do práce, docela pak v důchodu jsme docela "vycucané". Tudíž si paní Kodetová považujte, že jste fit důchodkyně a žijte, jak to cítíte. Hlídání dětí je totiž pro důchodkyni velmi vyčerpávající a vězte vy všichni poradci, že vím o čem mluvím.

svatadala
20. 9. 2014 • 18:13

Bože, co má co dcera Kodetová a Šporcl vyčítat paní Kodetové. Dřív měla doma neurotika, kterému dělala služku celý život a pro jeho karieru nepokračovala ve své. Dnes, když si může žít podle svojí představy, se to dceři nelíbí. Nadělala si plno dětí, na které asi nestačí a potřebovala by babičku hlídačku, ale proč? Někomu to nevyhovuje dělat služku mladé, no mladé...rodině. Jsou to jejich děti, ať se starají a nebo si zaplatí chůvu. Paní Kodetová má nárok žít si svůj život dle svých představ a nikdo jí do toho nemá co mluvit. Fandím Vám paní Kodetová, jen tak dál. Bára je zřejmě sobec.

beladona
23. 8. 2014 • 00:08

HLOUPOUČKÝ FASMTOMASI : na jaké univeritě studovala?Nebylo to na Univerzitě J.A.Komenského, obdoba plzeňských práv ? .¨-- viz redaktorka Sodomková, Reflex zpráva o " Sorboně mediálních celebrit" (studovala zde Gottová, Nagyová o jejich bakaíáři a magistru nemá cenu říkat nic, souhlas?

beladona
23. 8. 2014 • 00:00

.propopocatepetl: to je nepochopení, oni si nechtějí pošpinit jméno sympatizantkou s ODS.A to je děsivé proto, že jsou to přece velicí ! demokraté" a o svobodu projevu a volby politických stran přece " bojovali" , ale praktiky mají jak za hůluboké totality, hlavně že Šporcl z ODS dostával peníze, protože jí hrával na kongresech, to ale ještě byla ODS štědrá , bylo to za Topolánka a Kalouska.Co si budeme povídat, že ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.