Cesta k úspěchu Lucie Bílé: Před producentem se svlékla a pak… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Cesta k úspěchu Lucie Bílé: Před producentem se svlékla a pak…

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Aha! -Martina Pečková)

Lucie Bílá (47) bez debat patří nejvýraznějších a nejúspěšnější zpěvačky Česka i Slovenska. Pochopitelně to tak ale nebylo vždy, ani ona neměla začátky kdovíjak jednoduché. Dokonce musela překousnout pořádnou potupu hned na začátku hvězdné kariéry, jak prozradil Petr Hannig, muž, který vyučenou dámskou krejčovou pro svět showbyznysu objevil…

Skutečnost, kterou zřejmě Lucie Bílá nikdy nebude chtít uvádět do svého oficiálního životopisu, prozradil Petr Hannig v knize „Zlatá ´80“. V publikaci, která rozkrývá tajemství řady další hvězd, totiž zavzpomínal na první setkání s tehdy mladičkou Hanou Zaňákovou. A také na to, co všechno musela pro úspěšný start kariéry udělat.

Hanu Zaňákovou (umělecké jméno Lucie Bílá jí dal až později Hannig) přivedl k tehdy už slavnému skladateli a producentovi jeden společný známý. Prý nějaký autobusák Láďa. Hannig se zaposlouchal do její nahrávky, kde zpívala jen v doprovodu klavíru, a okamžitě poznal, že před sebou má talent, který jednou bude vyprodávat kulturáky a přitahovat lidi k obrazovkám. „Byl to výrazný pěvecký talent,“ zavzpomínal muzikant, který ale už tenkrát věděl, že úspěch neleží jen v hlasivkách jeho oveček, ale také v jejich vzhledu. A také proto mladičké Hance jednoduše přikázal, aby se svlékla. A ona souhlasila.

Lucie Bílá

Jenže pohled na téměř nahou budoucí hvězdu Hanniga zklamal. „Měla od dětství jaksi problémy s kyčlemi a její nohy rozhodně nebyly tím, na čem by spočinul zrak televizního diváka,“ řekl autorům knihy producent s tím, že okamžitě začal přemýšlet, jak tyto drobné nedostatky odstranit, lépe řečeno schovat. Šortky a minisukýnky, které tehdy frčely, prý prostě nepřipadaly v úvahu. Nakonec to však společně vymysleli.

Odcestovali na nákupy do Maďarska, kde nakoupili různé plátěné kalhoty s kapsami a další módní výstřelky, které tehdy letěly. A hvězda začala postupně stoupat vzhůru…
Sama Lucie Bílá nicméně tu samou situaci vidí úplně jinak, jak vysvětluje v dnešním vydání týdeníku Sedmička, které ji přímo s touto kauzou konfrontuje. „Nikdy mi nikdo, ani v minulosti, nic nezakazoval. Snad za minulého režimu jsem musela skrývat dekolt, který jsem měla už tehdy divoký,“ řekla novinářům s dodatkem, že krátké sukně nosila vždy. Kde je tedy pravda? To už dnes ví asi jen dvojice Hannig – Bílá. Ti ale mají každý tu svou…

Zavzpomínejte na Neposlušné tenisky Lucie Bílé:

Autor:  ph

Přečtěte si
Ellen
27. 10. 2017 • 12:45

To snad si děláte srandu že je nejúspěšnější zpěvačkou Slovenska! Kačá pitomá,ječí jak urvana ze řetězu!!!Střídá chlapy jak ponožky,ze žádným nevydrží,v manželství....prostě jsou tam geny romské....!!! Ať se svléka,pokud ji to nic neříká....zřejmě nemá svou hrdost!!! Kdyby to bylo jen svlékání,jenomže je to mrdani ze starými vypelichanci !!!Tomu se říká ...úroveň TERNA !!!

s.j@...
24. 7. 2017 • 20:15

je to blbka, ale má prachy to je to celé, Gott má má alespoň na svoje moudra poradce

s.j@...
24. 7. 2017 • 20:10

parádně vtipný, fakt jsem se zasmál

6010
24. 7. 2017 • 14:01

No tak mne, i kdybych ten talent měla, by nikdo nedonutil se svléknout před nějakým producentem, kterého bych ani neznala.Ale kdo chce něčeho dosáhnout, tak toto je asi jeden z hlavních předpokladů,že to ten ctižádostivý člověk musí udělat.U Bílé tomu věřím,ona jde za svým a svými kamaráčofty s V.K. a dalšími, mne v tom stále utvrzuje.A také je dost prostoduchá.Ale zpívat umí, to jo, i když to někdy s tím řevem dost přehání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.