Manželka Andreje Babiše Monika: Jeho peníze mě nezajímaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manželka Andreje Babiše Monika: Jeho peníze mě nezajímaly!

Andrej Babiš a Monika Babišová
Andrej Babiš a Monika Babišová (Aha! - Ladislav Křivan, koláž Ahaonline.cz)

Je půvabná a tajemná. Monika Babišová (39) se rozhodla veřejně podpořit svého muže, o 20 let staršího miliardáře Andreje Babiše (59), a poskytla první velký rozhovor. Dáma, kterou doprovází na každém kroku ochranka, striktně odmítá, že by byla zlatokopkou.

Monika Babišová žije s mužem, o kterého se přetahují hned dvě země. Na Slovensku rodilý Bratislavčan v žebříčku nejbohatších Slováků okupuje první místo, v Česku je pak na druhém místě za ještě bohatším Petrem Kellnerem. Monika Babišová ale rázně odmítá, že by se svým mužem byla kvůli naditému kontu. „Jsem zvyklá, že si to lidi myslí. On je starší, takže to je asi první věc, která lidi napadne, když nás spolu vidí. My jsme se seznámili, když mně bylo dvacet let, jemu čtyřicet. Byl obchodní ředitel, což znamená, že měl asi nějaký ředitelský plat, ale rozhodně ne miliony nebo miliardy. Mě ale ani tehdy nezajímalo, kolik bral,“ řekla v rozsáhlém rozhovoru, který ve středu otiskl deník Blesk.

Začátky jejich vztahu byli podle Moniky poněkud komplikované. Oba totiž byli zadaní. Ona se vdala v devatenácti a ve dvaceti už byla s Andrejem Babišem. Kvůli bohatému podnikateli ale údajně čerstvé manželství nezkrachovalo. „Bylo to velice krátké manželství, nicméně mezi námi to tak nějak vyprchalo. Jinak bych asi neodešla k nikomu jinému. Ani k panu Babišovi,“ tvrdí usměvavá blondýnka, kterou prý šéf hnutí ANO okouzlil chytrostí, šarmem a smyslem pro humor.

Monika Babišová promluvila také o tom, jak to mají doma s penězi. Každý má svůj účet, ona má svůj, na který jí chodí výplata. Náklady na domácnost jdou z účtu manžela. Ten prý i kontroluje to, aby moc neutrácela, byť omezenou částku na den Monika Babišová nemá. Prý ví, co si může dovolit. Pokud chce investovat do něčeho dražšího, třeba značkové kabelky, tak se musí svého muže předem zeptat. Žena vlivného podnikatele má už také zhruba sedm let ochranku. Dostala ji poté, co ji s pistolí v ruce ukradli auto. Teď už má vůz jiný, jezdí Mercedesem ML a pracuje jako interiérová designérka. O svém muži říká, že pokud něco slíbí, tak to splní…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.