Eroticky naladěná Kateřina Hrachovcová (39): Ze sexu si dělá legraci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Eroticky naladěná Kateřina Hrachovcová (39): Ze sexu si dělá legraci!

Kateřina Hrachovcová se nahoty nebojí, takhle pózovala v seriálu Ententýky.
Kateřina Hrachovcová se nahoty nebojí, takhle pózovala v seriálu Ententýky. (Zdroj: reprofoto Česká televize)

Věčně usměvavá herečka má další zajímavou práci. A protože je ve svém věku stále atraktivní, jako by byla o deset let mladší, nepřekvapí, že bude moderovat nový erotický pořad hudební televize Óčko.

Zajímavé je, že se moderování neujme sama, ale budou na to hned čtyři krasavice.    "Budeme čtyři ženy, každá bude mít svoji úlohu a každá přispěje k celku," říká sympatická herečka pro server iDnes.cz. A už také ví, jakým stylem se nové funkce zhostí: "Budu to brát nad věcí a s humorem, protože si i z věcí, které se týkají sexu dělám legraci. To je myslím nejlepší."


Kateřina Hrachovcová, kterou můžete vidět v divadle nebo nováckém seriálu Gympl si tak vyzkouší dosud neobvyklou polohu. S erotikou má zkušenosti nejen ze soukromí, kde se jí věnuje s manželem, veterinářem Janem Herčíkem, ale má za sebou i odvážné fotografování aktů pro seriál Ententýky.



Přečtěte si
hermanka
24. 7. 2014 • 13:37

Blbeček Oxallis nepochodil 5obecnou. Za ty jeho hrušky ho měli mlátit po ruku a ne po hlavě. Teď to tak vypadá.v blbšule asi ale nemají ani 5základku,že ??

abstergo
23. 10. 2013 • 19:57

Ty blbá gerontko, jsi byla zrovna na hajzlu, když se probírala shoda podmětu s přísudkem, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.