Opilé čuňárny Vyvolených: Líbačky a nahota v bazénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opilé čuňárny Vyvolených: Líbačky a nahota v bazénu!

VyVolení se nejraději opíjejí u bazénu a skotačí.
VyVolení se nejraději opíjejí u bazénu a skotačí. (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Ačkoli se produkce reality show snaží vymyslet zajímavé hry a soutěže, kterými by dění ve Vile zpestřila, soutěžící to berou spíše jako nutné zlo a těší se na večer. Ten mají povětšinou spojený s bezuzdnou konzumací alkoholu a lechtivými hrátkami. Zvlášť, když je Duel na spadnutí a nervy na pochodu, trochu té nahoty neuškodí.

Zvrhlá macanda Romana

Noční koupačce dominovala tělnatá Romana, která se jala líbat každého a každou. Ocucávala Pavlínu i Lucku, dobývala se mezi nohy Nikol, objímala oba Honzy, no prostě se rozjela. Zatímco si zaražený Ládík hrál na průzkum mořského dna, jeho Duelový soupeř udivoval ostatní odhozením plavek v dál a producírováním dole bez.


Vladkova chlupatá zadnice

Jafar si užíval pozornosti Evy i Nikol se sklenkou stále připravenou hasit jeho obří žízeň.  První jmenovaná se nakonec vrhla na Vladka a zákeřně mu strhla plavky. Jeho velký chlupatý zadek všechny překvapil. Za odměnu mu pak i Nikol ukazovala svůj kulatý zadeček, aby to Vladkovi nebylo líto. No švanda náramná, co vám budeme vyprávět!



Přečtěte si
mirkazam
21. 10. 2013 • 18:06

Tak ten chlupatý zadek vašeho oblíbence stojí za to !!! Fuj...

malavelka
18. 10. 2013 • 18:47

Kéž by vyhrál naschvál všem právě ten všemi i opovrhovaný "mrzan" Ládík. Balkánské přísloví pravá: "Na mrzanu kuča stoji" Znamená, že otloukánek někdy sdědí dům, azůstane mu to, oč se bratři dlouho rvali......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.