Vdova po zmizelém Moťovském se zbavuje vily z Kameňáku a Expozitury! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdova po zmizelém Moťovském se zbavuje vily z Kameňáku a Expozitury!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vila milionáře Lea Kohna (Josef Laufer, 74) z Kameňáku 2 a 3 a také rezidence mafiána Mráze (David Prachař, 54) ze seriálu Expozitura je na prodej! A to za 29 milionů korun. Nemovitost prodává vdova po záhadně zmizelém podnikateli Janu Moťovském (†41) Kateřina (34).

Oba filmy se částečně natáčely v kdysi luxusním, dnes už ale pomalu chátrajícím S Clubu v Řitce u Prahy. Za života Moťovského se tam pořádaly společenské akce. Objekt spravovala firma, kterou stoprocentně vlastnil Moťovský. I když ho soud prohlásil za mrtvého, dědické řízení ještě neskončilo. Jak je možné, že ho Kateřina Moťovská prodává?


„Díky generální plné moci, kterou jí manžel před zmizením podepsal, převzala firmu, majetek z ní vyvedla a vilu prodala sama sobě asi za 200 až 300 tisíc. Původně měla hodnotu tak 50 milionů,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj. Podle něj je škoda, že kdysi doslova pohádková vila, v jejímž sousedství žijí bankéři, ale také například zpěvačka Helena Vondráčková, chátrá.
„Nechápu, na čem šetří. Správce za pár tisíc by objekt udržoval v lepším stavu. Vyhodila ho, v domě už zmrzla i voda. Je to stejné jako Gottland v Jevanech, který zdevastovaný už také prodala,“ dodal zdroj. Co na to Kateřina Moťovská? Aha! se ji nepodařilo kontaktovat. Údajně se často zdržuje ve španělském Alicante, kde měli s manželem apartmán.

Roman Moťovský: Pořád věřím, že bratr žije!

Víte o tom, že vaše švagrová prodává S Club v Řitce?
„Nemovitost v Řitce patří fyzické osobě Kateřině Moťovské, obraťte se na ni.
Já se k tomu nebudu vyjadřovat.“

Již jste se smířil se zmizením svého bratra, a hlavně se soudním prohlášením, že je mrtvý?
„Je to těžké, dokud člověk neví pravdu. Na druhou stranu je to už pět let a nikdo se neozval. Dříve jsem říkal: na 80 procent žije, teď už říkám 10 až 20 procent. Pořád ještě doufám, že někde bude.“

Bylo by pro vás lepší, kdybyste věděl, co se s ním doopravdy
stalo?
„Je spíše otázka, jak by to zasáhlo rodiče. Babička, které je přes 90 let, se stále ptá, co Honza. Říkám jí, že budeme doufat. Asi by jí ublížilo, kdyby se dozvěděla něco zlého.“

Přečtěte si
inocenta
19. 10. 2013 • 17:04

Koupil vilu Karla Gotta, bylo toono Jevanské muzeum, které krachlo. Mafiánci je to tady všechno protknuté, takže čřím kdo zachází, tím také schází.Pokud měl dluhy, třeba se někde ukryl, a le to je málo pravděpodobné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.