Vážný stav Brejchové: Brodská přerušila natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vážný stav Brejchové: Brodská přerušila natáčení!

V návštěvách Brejchové se s Terezou střídá i její tchán.
V návštěvách Brejchové se s Terezou střídá i její tchán. (Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček - Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Když jde o zdraví matky, jde všechno stranou! Herečka Jana Brejchová (73) se zotavuje po prodělaném srdečním kolapsu a její dcera Tereza Brodská (45) omezila své pracovní povinnosti na minimum. Za nemocnou maminkou už přes týden dochází denně do pražské nemocnice na Vinohradech, aby jí mohla být nablízku a věnovat jí veškerou možnou péči.

Brejchová po kolapsu a celkové dehydrataci ležela týden na jednotce intenzivní péče, teď už je pár dnů na normálním oddělení. Jak dlouho si tam ještě poleží, nemají tušení ani lékaři.„Nikdo neví, kolik času ještě zabere léčba, ale o to nejde... Nejdůležitější je, aby se uzdravila,“ říká Tereza, která kvůli mámě přerušila natáčení seriálu pro HBO Terapie 2 a s tím související pracovní závazky.


Velkou oporu má Brodská v manželovi, fotografovi Herbertu Slavíkovi, a ve svém tchánovi. Všichni se střídají v návštěvách a Brejchová má z toho radost. „Maminka je na tom už opravdu líp. Ale nechci, aby jí návštěvy zbytečně vysilovaly. Proto jsem také napsala jmenný seznam lidí, kteří za ní do nemocnice smí,“ říkáTereza. Je šťastná, že stav její mámy se zlepšuje.
„Kdo ví, třeba v nemocnici nabere takové síly, že si ještě někdy stoupne před filmovou kameru,“doufá Brodská.



Přečtěte si
pelagie
19. 10. 2013 • 11:49

Nedělejte z toho kovbojku , no tak zkolabovala, v jejich letech je to zcela normální.. pokud to bude k životu a to si myslím, že ano , tak se vrátí domů a fertik. Může si pohodlně žít ještě nějaký ten rok, ale ty naše hvězdy se neumí postavit k tomu, že stárnou a proto moc nevycházejí a mučí se sami v bytech .. a že ta její dcera udělala seznam kdo k ní může a kdo ne, tak to je taky tedy věc, jak říkám všechno zveličují...

malavelka
18. 10. 2013 • 18:42

ale to je u této branže normální.

vuhp
18. 10. 2013 • 15:07

Od Brodské je pěkné, že se o matku stará. I když by ani nemusela. Brejchová se o ní vůbec nestarala. Vychovávala ji teta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.