Nová fotka Gottové s holčičkami bere dech: Mistře, vy máte doma kočky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová fotka Gottové s holčičkami bere dech: Mistře, vy máte doma kočky!

Karel Gott se při pohledu na nový snímek své ženy a dcer musí radovat.
Karel Gott se při pohledu na nový snímek své ženy a dcer musí radovat. (Martin Kubica, Aha! - Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Nebývá úplně časté, že by se manželka Karla Gotta (74) Ivana (37) nechala dobrovolně vyfotit i s Charlottkou a Nellynkou. Nová fotka, kterou vám nyní přinášíme, ale rozhodně stojí za to. Mistr musí být na svoje holky právem pyšný!

Focení probíhalo během natáčení nového CD, na kterém Ivana Gottové načetla knížku Andělské pohádky. A pomáhaly jí přitom obě dcery, jejichž hlásky také na nosič pronikly. Proč vůbec Gottová do takového projektu pustila?

„Nabídku namluvit audiopohádky jsem přijala s radostí. Byla to pro mne velká výzva a nová příležitost. Vlastně se tím splnilo přání našich holčiček. Protože poslední tři roky pracuji ve večerních VIP zprávách, už jim nemůžu tolik číst před spaním jako dřív, tak je napadlo, že by bylo hezké, kdyby mohly poslouchat maminčin hlas na cédéčku. Věřím, že Andělské pohádky na dobrou noc malé posluchače před spaním potěší a pohladí,“ komentuje vznik alba Ivana Gottová.

Natáčení nebylo v mnoha směrech jednoduché, jak se můžete podívat ve vloženém videu. Zatímco starší Charlottka si počínala jako profík a mamince mohutně pomáhala, malinká Nellynka jako správné dítě nedokázala chvilku posedět na jednom místě. Musela dokonce podrobně prozkoumat i podlahu studia.



Autor:  ph

Přečtěte si
rhapsody
19. 10. 2013 • 19:35

Posta neminul, kdepak!! Ta starsi je celej on. Staci se podivat na fotku.. cim je starsi, tim je mu podobnejsi. Ta nema z mistra nic! ))

mixalca
18. 10. 2013 • 20:48

mrdounberlusconi jestli jsou tvé dcery a vnoučata jako ty tak to budou ***í.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.