Vdova Halina Pawlowská hledá sponzora: Budu tvoje otrokyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova Halina Pawlowská hledá sponzora: Budu tvoje otrokyně!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Foto Aha! – Martin Přibyl, Jan Tůma, Sedmička)

Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (58) se pomalu vzpamatovává ze smrti manželka Zdeňka (†60) a plánuje vydání nové knihy. Ale to není snadné, neboť finance zkrátka nejsou. Proto se uchýlila k hledání vhodného sponzora.

A při hledání takového vhodného mecenáše je potřeba zaujmout a využít všechny zbraně. A Halina Pawlowská ví, čím zaujmout. „Vzala jsem si sedm telefonních čísel a koupila jsem si body s obrovským výstřihem. Taky klobouk, který jsem si koketně nasadila na ucho. Jeden vytipovaný ředitel byl na Bahamách, druhý ředitel se specializoval na fotbal a třetí ředitel mě přijal,“ popisuje spisovatelka v magazínu Glanc.

S tímto mužem se nakonec domluvila na obědě. „Hovořila jsem zaníceně o poslání kultury, o výrobních nákladech a o tom, že doba je zlá. Ředitel mi zhypnotizovaně koukal do výstřihu. Pohled od něj ani na vteřinu neodpoutal. Propadla jsem depresi, že se mi body na židli stáhlo někam nepatřičně dolů a že mi možná prsa padají na stůl.“

Po obědě přišlo pozvání na večírek, kde ze se zoufalá Pawlowská snažila svého vytipovaného ředitele najít. „Cítila jsem se velice opuštěná, že jsem chtěla najít ředitele a dál s ním probírat téma: Vy mi dáte peníze a já budu vaše otrokyně! Ředitel nikde nebyl,“ dodává Pawlowská, která nakonec potencionálního sponzora v davu našla, ale spolupráce nevyšla. „Pochopila jsem, že se už nechci sklánět až ke kořenům v naději, že mé umění povznese lidstvo k ušlechtilým výšinám, a že bez sponzorů se dá žít,“ uzavírá.

 



Přečtěte si
mandat
16. 10. 2013 • 11:19

Ta se rychle oklepala, nezili spolu nekolik let, tak proc takove divadlo. Halina se spis nemze vzpamatovat z toho, kdyz dostane malo jidla, nebo nedej boze zadny obed. To je pro ni rana.

mandat
16. 10. 2013 • 11:18

Svata pravda.

mandat
16. 10. 2013 • 11:18

Halina s manzelem nebyla. To je jen ted, kdyz zemrel divadlo.

mandat
16. 10. 2013 • 11:17

Halina spis hleda nejakeho otroka, pokud mozno 10 kusu.Jeden ji urcite stacit nebude. Ta zenska je jako Basikova, nemozna, nesympaticka a odporna. Maji stejne rysy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.