Parní orgie VyVolených: Počůraná Nikol, udivený Honza a orální sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Parní orgie VyVolených: Počůraná Nikol, udivený Honza a orální sex!

VyVolení zase posunulu laťku kvalitní zábavu o kousek dále.
VyVolení zase posunulu laťku kvalitní zábavu o kousek dále. (Foto: TV Prima)

Je to smutné, ale je to tak. S dalším vyloučeným ve Vile se soutěž stává nekonečně nudnější. Odešel piThomas a nebude nikdo, kdo by se staral o řádný rozruch. Nevýrazná skvadra soutěžících vedená afektovaným Vladkem sotva předvede něco zábavného. Ještě štěstí, že závěrečný večírek před odchodem Sabiny a Zdeňky Silikonky proběhly orgie ve znamení nahoty...

Nahotou ještě zaujmou

Parní lázně a dostatek alkoholu, to je panečku zábava pro náročné. VyVolení se nerozpakovali a hned naskákali do bazénu, a to včetně děvčat, kompletně nahoře bez! Zábrany odpadly stejně lehce, jako podprsenky a duchaplné radovánky propukly naplno. Děvčata si poměřovala ňadra, Sabina se Zdeničkou zkoušela jedna druhé omakem kvalitu poprsí a na nebohého piThomase si nikdo ani nevzpomněl.

Nikol se neštítí ničeho

Nejdále ovšem posunula lechtivé hrátky počůraná Nikol, jejíž loužička by v množství vody v bazénu nevynikla. Přistoupila tedy k mnohem rafinovanějšímu způsobu zviditelnění. Jako zkušená potápěčka se několikrát potopila, aby se mohla vydat na průzkumnou výpravu v Honzových trenýrkách. Honzík byl velmi překvapený, ale i tak ho potopená Nikol s hlavou v úrovni rozkroku mile potěšila.



Autor:  moc

Přečtěte si
mirkazam
15. 10. 2013 • 14:55

Už by mu měl konečně někdo srovnat ciferník,a to by byla ta správná sranda jak by hysterčil....

ivoadler
15. 10. 2013 • 14:05

Hvězda Vyvolených - Radko Dobrovodský. Bože, čeho jsme se to dočkali! Ten psychopat má reality šou zřejmě předplacené.

jity
15. 10. 2013 • 11:34

Landovský ve hře od Havla šel také chcát, ale alespoň za kulisy a ne na scéně, ale pleskalo to také. Ještěže to co popišuješ jsem neviděla.

prroud
15. 10. 2013 • 10:29

Takovy porady me proste jako cloveka urazeji,ukazuje to jaky o nas maji mineni!Prirovnejme to k jidlu ve vyhlaseny restauraci,pripadam si jako by tam jisty "celebrity" dostavali vybrany pokrmy na zlatejch podnosech a ty stejny "celebrity" hazeli tomu zbytku osazenstva restaurace k jidlu shnily zbytky v duchu:......at se luza vybije,primitivne pobavi,a da pokoj!Prece ji nebudeme vzdelavat,potrebujeme sluzebny pitomce,ne chytrou konkurenci!Urazi me to!

fizi
15. 10. 2013 • 10:28

Včera jsem hledal,na co bych se podíval a náhodou jsem uviděl kousek pořadu Pekelná výzva. Jsem upřímně zděšen.Pazderkovou jsem měl za celkem rozumnou ženu,ale k čemu se to propůjčuje?To jen kvůli prachům?Kdo vymýšlí ty úkoly? Vím,že výhra je obrovský balík peněz,ale za cenu ponižování,trapáren,úchylností....jak může někdo CHCÁT v přímém přenosu????Přihlásit se na odpověď tím,že si ucvrkne a čip to všem divákům nahlásí.Co to je.Která piz.da tohle mohla vymyslet??? Ta Prima už se úplně zbláznila!!!Ještě jim k tomu strčí do huby rozvěru!!!!!Jsme v Gulagu??? Hnus,hnus!!Oproti tomu jsou nahé kozy vyvolených žen fakt jen slabý odvar. Je to k pob.lití.To je úpadek,na stanice Primy už se dívat nebudu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.