Hana Brejchová velmi tvrdě: Za kolaps Jany může i Tereza! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hana Brejchová velmi tvrdě: Za kolaps Jany může i Tereza!

Hana Brejchová řekla, že za kolaps její sestry Jany může také její neteř Tereza Brodská.
Hana Brejchová řekla, že za kolaps její sestry Jany může také její neteř Tereza Brodská. (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, koláž Ahaonlin.cz)

Herečka Jana Brejchová (73) dál v nemocnici bojuje o život a její sestra Hana přesto neváhá vyřknout v takové chvíli velmi vážná slova. Naznačila, že za kolaps si může Jana Brejchová sama a podíl na jejím špatném zdravotním stavu má podle ní i její dcera Tereza Brodská.

Jak se měla Tereza podílet na kompasu své maminky Jany Brejchové? Podle Hany tím, že měla už dávno zasáhnout a svou dceru přinutit k návštěvě lékaře. „Tereza její zdravotní stav tají a Jana, když se po ní chce, aby někam šla, tak je paličatá a nikam nejde,“ řekla Blesku Hana Brejchová a pokračovala v ještě o poznání drsnějším tónu.

„Před dvěma lety se Jana léčila z motolic a pak z toho vzniklo, že pije! Za to, jak dopadla, si může sama. S Terezou jsme se kvůli tomu pohádaly už před dvěma roky,“ pokračovala Hana, která se sama léčí s nemocným srdíčkem. Dušuje se ale, že ona bere léky poctivě a pravidelně. Jana i Tereza nicméně mají prý problém také v tom, že jsou tajnůstkářky a dění kolem rodiny vždy důsledně tají. Když se pak stane něco jako teď, tak jsou podle ní všichni vykulení. Jana navíc trpí jakousi sociální fobií a bojí se vycházet mezi lidi. Podle Hany už se její sestra není schopna sama o sebe postarat a vše tak musí zastat Tereza a najatá paní na úklid.

Autor:  ph

Přečtěte si
modrodolka
19. 10. 2020 • 20:43

jakeline-papacha je něco jako beranice, tohle je baret. A vkus měla Brejška docela dobrej. Co vy?

jakeline
14. 6. 2014 • 06:59

OJaně Brejchové mám své mínění tu papachu měla na hlavě když ji Klaus předával ocenění! Co se týká jejího vkusu oblékání nic moc!

denia
11. 2. 2014 • 17:04

Už sem tu Hanu Brejchovou necpěte,ta bude kvákat cokoliv a mít dojem,že je žádaná.Pochybuji,že vůbec někoho zajímá jak pomlouvá vlastní rodinu.Je sama zralá na Bohnice.

katerina1111
12. 10. 2013 • 19:51

Plesku, vy zaměstnáváte redaktory, kteří jsou i při psaní článků na drogách??? Co to jako je: "Jak se měla Tereza podílet na kompasu své maminky Jany Brejchové? Podle Hany tím, že měla už dávno zasáhnout a svou dceru přinutit k návštěvě lékaře." NEUVĚŘITELNÉ....

lukreciaborgia
12. 10. 2013 • 14:43

Sem napište Váš názorNemáte jinou fotku Brejchové?Vždyť má tu papachu jak seržant někdejší cizinecké legie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.