Býček Thomas se poslal na porážku: Do Duelu vyzval neporazitelného Vladka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Býček Thomas se poslal na porážku: Do Duelu vyzval neporazitelného Vladka!

Ti dva se nenávidí. Thomas a Vladko míří do Duelu.
Ti dva se nenávidí. Thomas a Vladko míří do Duelu. (TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Vypalcovaný Thomas ve čtvrtek večer vybíral svého soupeře do Duelu. A i když má teď v hlavě zmatek kvůli přítomnosti dvou dam jeho srdce (expřítelkyně Sabiny a přítelkyně Zdeničky), dodržel své slovo a vyzval svého úhlavního nepřítele Vladka.

Tento odvážný krok se nicméně Thomasovi zvanému Čupřina nemusí vyplatit. Vítěz první řady VyVolených, Vladko Dobrovodský, má velmi silnou fanouškovskou základnu, takže by byl malý zázrak, pokud by se v pátek večer Thomas do vily vrátil. Fanoušci této reality show také ihned začali vyslovovat názor, že svalovec tak prakticky spáchal soutěžní sebevraždu.


Nejde ale býček Thomas na porážku dobrovolně? Možná ano! Byť se moderátorce Pergnerové dušoval, že chce bojovat a vrátit se do vily, po vypadnutí ze soutěže by mohl být konečně se svou silikonovou Zdeničkou. A ještě jeden pohled je zajímavý: už v pátek se ostatní soutěžící z vily zbaví jednoho z velmi silných konkurentů, ať už to dopadne jakkoliv. Pět milionů korun je tak i pro méně výrazné obyvatele vily zase o pár kroků blíže…

Autor:  ph

Přečtěte si
jity
12. 10. 2013 • 13:35

Měli by tam brát mladé a svobodné a hlavně bezdětné. Thomas je na to starý kozel, aby tam někde trdloval a nebo nosil ceduli s nápisem odpad. To mu tam dala Mirka, nebo Romana jejíž dceři se děti smějí. Proč ji vlastně říkají Růžena, když má být Romana, nebo je to jako Thomas, když je obyčejný Tomáš? Vladko už také neni nejmladší i když pořád ještě na ten věk moc nevypadá.

vladka.65
12. 10. 2013 • 00:15

filuska77
11. 10. 2013 • 19:53

No on není kriminálník žádný hrdina, ale protože Vladka avízoval, tak nakonec nechtěl vypadat jako srab, protože už jednou se srabácky zachoval. Navíc ani nepočítal, že si na něj někdo troufne, když se jednou už vrátil. Je to asi vůl a i ten pitbul mi k němu sedí.

filuska77
11. 10. 2013 • 19:50

tino, jestli vám nevadí podvodníček a krimálník a vadí vám jen hysterák, protože už jednou vyhrál, tak jste nesmírně závistivá a a odpovídáte IQ podprůměrnému čecháčkovi který fandí lumpům a fkákačům. Tu svou ukvikanou nánu Z. ať si strčí třeba do trenek. A že Vám nevadí Nikola , která byla také v soutěži Paradise hotel? Copak vy na to? Nic?

ivoadler
11. 10. 2013 • 19:05

Prima zcela pragmaticky vsadila na to, že emoce přitáhnou k obrazovce diváky. A ten hysterický psychopat je jejich zásobárnou. Za jedno jí ale chválím. Nevím už, kdy ten kretén vyhrál po prvé, ale je dobře, že Prima ukázala, jak se svým vítězstvím naložil. Má howno zrovna tak, jako měl před tím. To vypovídá o kvalitách tohoto "dobrého" člověka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.