Přiznání Ladislava Freje: Vyčítal synovi, že je psychicky nemocný! A Galatíková zuřila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přiznání Ladislava Freje: Vyčítal synovi, že je psychicky nemocný! A Galatíková zuřila...

Věra Galatíková
Věra Galatíková (Jaroslav Tatek / Blesk)

Dnes je Ladislav Frej (71) příkladným otcem, dědečkem i partnerem. Vždycky tomu tak ale nebylo! Ač svou rodinu miloval nadevše, zálety a hádky byly u nich doma na denním pořádku. Frejovy děti - dnes už také herci Kristýna (41) a Ladislav (35) - i jeho čtvrtá manželka Věra Galatíková (†69) poznaly, jak tvrdý dokáže na své nejbližší být. Nejvíce ale jeho drsné výpady odnášel duševně nemocný syn.

Galatíková chtěla stůj co stůj udržet rodinu pohromadě. Nepřipustila, aby jejich děti prožily dětství bez otce. I na ně byl ale Frej tvrdý. A to mu odpustit nedokázala. „Byl jsem k dětem dost kritický. Věra mi to někdy vyčítala. Byl jsem naštvanej, když syn vykolejil a byl jinej. Než mi došlo, že za to nemůže, pořád jsem trval na tom, že zklamává,“ přiznal herec v pořadu 13. komnata.

Za synovo »vykolejení« mohla vážná duševní nemoc - schizoidní porucha osobnosti, kterou navíc zdědil po svém otci! Tehdy mu pomoci nedokázal, i tahle tíha tudíž zůstala na bedrech Galatíkové.
„Bál jsem se, že Láďa skončí špatně, tak jsem od jeho problému zbaběle utíkal. Sám jsem se musel léčit na psychiatrii,“ ospravedlňuje
Frej zpětně sám pro sebe. Poté, co jeho žena Věra podlehla rakovině, otočil o 180 stupňů. Těší se z vnoučat a se svými dětmi má lepší vztahy než kdykoli dříve.

Věru miloval, ale...
Chtěl, aby jeho rodina byla jako ze škatulky, sám se ale Ladislav Frej vlastními striktními požadavky příliš neřídil. Rád se otočil za každou sukní a že tím své ženě Věře Galatíkové působí muka, nebral v potaz. „Věděl jsem, že svazek s Věruškou je na celý život. Strašně jsem ji miloval a stále miluji. Nedokázal jsem si však pomoci a chodil jsem pořád po záletech. Byl jsem zkrátka takový rozevlátý bezstarostný bohém a dodnes nedokážu pochopit, jak to, že mě Věra za to neopustila,“ svěřil herec deníku Aha!.



Přečtěte si
dingous
5. 4. 2015 • 12:57

tak to ti zahrála "roztomilou, na nic si nehrající " hérečku ? a ty od tý doby naletíš každej hérečce, viď ?

hrabenkaostrovinova
28. 3. 2014 • 17:20

PSYCHOCKJÉ ONEMOCNĚNÍ JE HORŠÍ NEŽ DŘEVĚNÁ NOHA.

illis
25. 1. 2014 • 22:10

S Věrou Galatíkovou jsem se setkala osobně, skvělý člověk, na nic si nehrála, rozhodně ne na žádnou VIP. Strávila jsem s ní asi 20 minut, ale i ty mi stačily, abych na ni měla jen ty nejlepší vzpomínky a dodnes na ni s úctou vzpomínám .

denia
10. 12. 2013 • 23:16

A toho si chce uvázat na krk ta jeho milenka??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.