Opuštěná Petra Faltýnová: Nemám žádné kamarádky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opuštěná Petra Faltýnová: Nemám žádné kamarádky!

Petra Faltýnová
Petra Faltýnová (Marek Musil)

Modelka Petra Faltýnová (35) má plno práce s vysvětlováním, že nedostala kopačky od moderátora Leoše Mareše (37). S takovou informací prý přišla její kamarádka, ale modelka to rázně popírá. Prý totiž žádné kamarádky nemá! Smutné…

„To je blbost,“ okomentovala hned zkraje zprávy o údajném rozchodu. Zatímco její přítel Leoš Mareš teď řeší spíš to, že mu nedávno pro nezájem diváků zrušili pořad QI, Faltýnová dává všem důrazně najevo, že jeden z nejbohatších českých moderátorů je stále její.

„Normálně jsme se ráno probudili, pak jel Leoš do rádia, a najednou jsme byli oba bombardováni telefonáty z médií. Nechápu, kde na to kdo přišel. Prý to prozradila moje kamarádka, ale já, a to přiznávám, žádné kamarádky nemám. Vlastně jednu, co je zrovna teď v posledním stadiu těhotenství, ale na kterou nikdo nemá telefon,“ prozradila neveselé tajemství na stránkách Super.cz Prý zatím jediné, na čem může ztroskotat, jejich vztah, je modelčina aktivita u plotny. "Je pravda, že je na mě Leoš naštvaný už od deseti od rána, kdy čekal, že mu připravím nějaké jídlo. Ale já na to nemám čas. A faktem je, že je středa a já naposledy vařila o víkendu, ale to zase taková hrůza není," uzavírá modelka.



Přečtěte si
savaroman
14. 10. 2013 • 09:03

Vrána k vráně sedá. Jsou vyžilí oba jak Mareš tak Faltýnová. Když fandila našim hokejistům byla ještě milá a mladá. Zprávy o obou se již zajídají. Lidé mají i jiné starosti, třeba jak vyjít od výplaty k výplatě, aby to bylo k přežití.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.