Usmíří se obě Brejchové tváří v tvář smrti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Usmíří se obě Brejchové tváří v tvář smrti?

Hana Brejchová se chce se sestrou smířit.
Hana Brejchová se chce se sestrou smířit. (Marek Pátek / Aha)

Jakmile se Hana Brejchová (73) žijící v pečovatelském domě v Buštěhradě dozvěděla, že její sestra leží s vážnou srdeční příhodou v nemocnici, rozhodla se jednat. Dlouholetá nevraživost kvůli exmanželovi Jany Brejchové (63) Miloši Formanovi (81) musí jít stranou! Nikdy by si neodpustila, kdyby její sestra navždy odešla a ona se ani nepokusila o smír.

Kletba dědičné choroby

Největší obavy pramení z toho, že srdeční choroby se v rodině Brejchových dědí z pokolení na pokolení. "Mám o Janu velký strach. Na selhání srdce nám zemřeli rodiče i naše třetí sestra. Hned jak jsem to v pondělí slyšela z televize, věděla jsem, že je to srdíčko," řekla Hana Brejchová Blesku. Sestra Jana prý má problémy se srdcem již druhým rokem, prášky na srdce bere i Hana.

Jani, vrať se a buď zdravá!

Okolnost, že rodiče sester odešli mladí a třetí z nich zemřela ve stejném věku, jako je Jana, uspíšila rozhodování. "Úplně mě z toho mrazí. Je na čase, abych se za Janou vydala do nemocnice. Jen musím počkat, až jí bude líp. Vím, že jakékoli rozrušení by jí teď mohlo ublížit, nebo ji dokonce zabít," uvědomuje si možná rizika starší ze sester a posílá vzkaz: "Jani, hlavně se vrať domů a buď zdravá!"



Přečtěte si
alenealejo
10. 10. 2013 • 21:19

No ...niekedy ...ako sa povie, zostáva nielen medzi súrodencami veľa nedopovedaného. Potom je už neskoro ľutovať, že si ´´toľko´´ toho ešte chceli povedať. Btw... Ale akosi pani Hane pridali naviac tuším sedem rokov a Jane zase ´´ubrali´´...ale to je nakoniec pasé. Prajem Jane,aby sa z toho dostala.

prroud
10. 10. 2013 • 16:35

"Smrti"?......to mohl vymyslet jen bezcitnej idiot!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.