Leoš Mareš se skrývá: Neunesl neúspěch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Leoš Mareš se skrývá: Neunesl neúspěch!

Mareš má teď hodně co vysvětlovat!
Mareš má teď hodně co vysvětlovat! (Foto pro Aha! - Stanislav Novotný, koláž Ahaonline.cz)

Zpytovat svědomí by měl Leoš Mareš (37). Vyprodal Palác Akropolis a pak nepřišel. Zklamání neskrývali diváci ani moderátor večera Honza Dědek (41). Ten tvrdí, že se moderátor ani neomluvil. To Mareš popírá, ale má smůlu, protože Dědek zveřejnil sms komunikaci mezi nimi.

Plakáty na Dědkovu úterní talkshow 7 pádů lákaly na Leoše Mareše. Přestože moderátor končícího pořadu QI na Primě svou účast několikrát potvrdil, nakonec nedorazil. Je pravda, že zájem o drzého Leoše rapidně klesá, ale tentokrát mohl pobavit naplněný sál.

Přestože Mareš podle svých slov poslal omluvu, Dědek o žádné neví. „Psal mi před dvěma týdny, že bude možná v Berlíně, ale že se to pokusí zrušit, pak už nijak nereagoval,“ vysvětloval Marešovu neúčast ve svém pořadu. Že by byl Leoš opravdu mimo z rozchodu s Faltýnovou? Musíme si pár dní počkat, pravda vypluje na povrch...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.