Muzikant Michal Penk, velká láska Ivety Bartošové: Znovu je na dně! A zase kvůli ženské | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muzikant Michal Penk, velká láska Ivety Bartošové: Znovu je na dně! A zase kvůli ženské

Bývalá láska Bartošové a hudební hvězda osmdesátých let Michal Penk se jen těžce vzpamatovává z dalšího rozchodu.
Bývalá láska Bartošové a hudební hvězda osmdesátých let Michal Penk se jen těžce vzpamatovává z dalšího rozchodu. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Osudová láska zpěvačky Ivety Bartošové (40) zpěvák Michal Penk (38) je znovu na kolenou. Po dlouhých a děsivých letech, kdy jeho život ovládaly tvrdé drogy a alkohol, se v posledních měsících zdálo, že by se Penkův život mohl vrátit do normálu.

Osudová láska zpěvačky Ivety Bartošové (40) zpěvák Michal Penk (38) je znovu na kolenou. Po dlouhých a děsivých letech, kdy jeho život ovládaly tvrdé drogy a alkohol, se v posledních měsících zdálo, že by se Penkův život mohl vrátit do normálu. Jenže teď přišla další strašlivá rána a zpěvák je opět na dně. Po jeho usilovném snažení se k němu na začátku ledna vrátila herečka Bára Fišerová, se kterou chodil po Bartošové. Jenže vztah nevydržel ani týden...

„Ano, je to pravda, byli jsme spolu a zase se rozešli. Ale raději o tom nechci vůbec mluvit,“ přiznala Nedělnímu Aha! Fišerová.
Přitom se ještě před pár týdny v záchvatu znovuzrozené lásky chtěla odstěhovat ze svého luxusního bytu v centru Prahy na sídliště právě k Penkovi, ale k tomu se už nedostali. Následoval rozchod.

Podle zpráv ze zpěvákova okolí je Penk z konce vztahu velmi zničený. „Docela se o něj bojíme. Když se totiž před lety rozešel s Bartošovou, skončil pak několik let na drogách,“ svěřil se jeden z jeho kamarádů.
Na začátku devadesátých let byla Bartošová do zpěváka Penka zamilovaná až po uši. Dokonce jej tehdy označila za osudovou lásku. Jejich vztah přesto nevydržel.

A talentovaný zpěvák hledal lék na zlomené srdce v alkoholu a pervitinu. Ten mu na několik let úplně zničil život. Nespolehlivého Penka nikdo nechtěl zaměstnat a on profetoval veškerý majetek. Přesto se zhruba před dvěma lety dokázal do showbyznysu vrátit. A zásluhu na tom měla právě Fišerová. „Penk o ni v minulých letech dlouho bojoval a ona mu hodně pomohla,“ tvrdí lidé ze zpěvákova okolí.

Právě proto je konec vztahu velmi zaskočil. Jasno není ani v tom, kdo rozchod inicioval. „Je divné, že by se s ní rozešel Michal, když o ni tak bojoval. Na druhou stranu, ona prožívala velký románek s jedním tanečníkem a kvůli Penkovi ten vztah ukončila,“ dodává zpěvákův kamarád.

Jak se však zdá, rozchod je definitivní. „Nedovedu si představit, že bychom se k sobě opět vrátili. Nikdy neříkej nikdy, ale v danou chvíli už tomu vztahu nedávám žádné šance,“ řekla Nedělnímu Aha! Bára.

Podá Penkovi v této těžké chvíli pomocnou ruku jeho bývalá láska Bartošová?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.