Výměna manželek: Kruté tresty dětí a příšerně žárlivá ženská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Výměna manželek: Kruté tresty dětí a příšerně žárlivá ženská!

bezděkovi polankovi
bezděkovi polankovi (Foto:TV Nova)

V dnešním díle Výměny se dozvíte, že v některých "normálních" rodinách je surové zacházení s dětmi na denním pořádku, že některé ženské jsou se svým uklízením úplně posedlé, a že přehnaná žárlivost je nemoc.

1. rodina
Barbora Polanková (23 let)
Jan Polanka (36 let)
1 dítě Matěj (3 roky)

Rodina žije ve vesnici Podomí v rodinném domě, který je částečně zrekonstruovaný. „Přihlásili jsme se, aby manžel taky někdy ocenil, co všechno dokážu udělat, jak se starám o děti. Chtěla bych, aby se manžel začal víc věnovat dětem. Dávám přednost dětem a hraní si před úklidem,“ vysvětluje Barbora. Mladá rodina působí celkem harmonicky, ale najde se i netypický důvod sporů. „Bára ráno ráda dlouho spí a po ránu je protivná. Chtěl, aby žena viděla, jak to chodí v jiných domácnostech a třeba si vzala příklad,“říká manžel Jan.

Video se připravuje ...


Co píše Barbora v manuálu své nástupkyni?

Bydlíme tu krátce, čerstvě nastěhovaly a na baráčku je pořád  spousta práce . Kromě úklidu i několikrát denně, bude potřeba pomoct manželovi i s úpravami v domě. Je třeba vymyslet a vyrobit šatnu a botník, pravidelně doplňovat dřevo ke krbu a do kuchyně i podkroví.

2. rodina
Darina Bezděková (34 let)
Petr Bezděk (36 let)
4 děti Tereza (15 let), Vendula (13 let), Petr (11 let), Pája (3 roky)

Početná rodina bydlí ve Vidově u Českých Budějovic v upravených sklepních prostorech v malém bytě 2+1. „Hlavním důvodem přihlášení do Výměny jsou děti. Chci, aby pochopily, že ty moje rozkazy a úkoly jsou pro jejich dobro. Darina extrémně žárlí na manžela. „Jsem hodně žárlivá. Bojuju s tím hodně dlouho. Manžel se přede mnou neschová ani v mobilu ani na počítači. Chci si vyzkoušet, jestli zvládnu být deset dnů bez muže, když vím, že je bude trávit s cizí paní…,“ dodává Darina.

Video se připravuje ...

Co napsala Darina v manuálu své nástupkyni?
Manžel se jmenuje Petr a je mu 36 let. Pracuje jako řidič stavebních strojů ve firmě,která provádí i zemní práce. Manžel je celkem hlučný a vyjíždí na děti kvůli každé kravině, ale dá se to usměrnit, jinak je to moc hodný chlap, tak se ho neboj.

Situace během výměny

Po příjezdu Darina hned zkontrolovala, jak je uklizeno. „No, když se rozhlédnu, tak uklizeno úplně není. Třeba sedačka není umytá.“ Honza si novou manželku Darinu pochvaluje. „Když jsem ráno vstal, tak bylo poklizeno, bylo zatopeno v kamnech, je tu teplo, super.“ Na druhé straně maminka Barbora, která ráda spí, si i v nové rodině přispala. „Bude skoro deset, my už dávno uklízíme, ale Barbora pořád spí,“ říká Petr.

Petr se během návštěvy hospody s Barborou posilněn několika pivy rozbrečel. „Miluju svou ženu. Manželka mi nevěří, nedůvěřuje mi je to o žárlivosti. „S tebou se dá povídat. Bereš život jinak, než manželka. Máš stejné názory , nežiješ úklidama. Cítím se víc svobodně, nejsem tak svázanej.“

Barboru zaskočil trest, který dostal Petr za to, že si hrál s ohněm a svíčkou. „Budeš klečet na vařečce!“ rozhodl Petr a malý Petr opravdu musel klečet na vařečce. „Když jsme mu dali na zadek, tak to nepomáhalo. Klečení na vařečce ho bolí, takže si pro příště dá pozor,“ vysvětluje Darina výchovu svých dětí. „V této rodině berou výchovu dětí hrozně upjatě. Na děti křičí, chtějí, aby dělaly všechno, aby byly dokonalé děti,“ vysvětluje Bára.

8 očí

Barbora u 8 očí otevřela téma úklid. „Měla jsem se perfektně, ale asi jsem neuklízela dostatečně. I Terezka mi říkala, že není uklizeno. Je to zvláštní, že děti, když se nudí, tak jdou uklízet. My žijeme jinak. Nelíbí se mi ani trestání dětí. Třeba, že Petr musí klečet na vařečce.“ Darina Barbořin názor uznala. „Vím, že jsem překročila hranici lidskosti, vím co udělám s naším Peťou, to se doma změní.“ Honza pak Barboře vyznal lásku. „Už před Výměnou jsem věděl, že tě miluju, ale netušil jsem, že mi někdy můžeš v životě takhle chybět!“
Video se připravuje ...



Přečtěte si
opportunity
5. 10. 2013 • 09:58

Taky jsem proti fyzickým trestům a nikdy jsem je doma nepoužívala. Jenže ne každému dítěti stačí říct, vysvětlit, požádat nebo přinejhorším zakřičet. Jsou takové, které na tohle všechno kašlou.

1pravda1
4. 10. 2013 • 10:29

Depresivní a agresivní rodinka, kde se nikdo necící dobře, kluk se dostane do puberty a bude si vylívat zlost na slabších jak to viděl doma. A v tv uvidíme kňučího tatínka důchodce v domově důchodců, jak si stěžuje, že pro něho nemají dospělé děti pochopení a přijdou si tak maximálně pro důchod. CHOVEJME SE K DĚTEM TAK, JAK CHCEME ABY SE ONY CHOVALY K NÁM AŽ VE STÁŘÍ BUDEME MY TĚMI SLABŠÍMI A ZÁVISLEJŠÍMI NA PÉČI SVÝCH BLÍZKÝCH!

saryka
4. 10. 2013 • 09:14

tak to je hnus,takové monstra by neměly mít děti,vždytˇjsem si porodila milované dítě,za co ho mám trestat snad za to že se narodilo?je mi na zvratky.Oni si to odnesou do života ,ale třeba taky ne(já jsem dostávala bitku) a své milované děti nebiju dávám jim hodně lásky a trest- třeba něco zakážu,nejsou roboti, nejsou rozmazlení a důvěřují rodičům a oplácejí nám to taky láskou a to je hlavní.

bonii7
4. 10. 2013 • 08:45

Je mi z tatínka špatně, evidentně se mstí za svou výchovu. Být vyměněnou manželkou, nevím jestli bych se udržela a nedostal by své. Ex se choval stejně, a taky to měl z dětství,ale to ho neomlouvá. Z kluka vychová jen stejného mstitele, to si evidentně neuvědomuje. Chudák kluk. Teď když to uvidí tolik lidí, myslíte, že mu někdo dá přes prsty, milujícímu otci?

darina1
4. 10. 2013 • 08:24

To je ubohost. takové tresty. ten fotr s tou pravou ženou potřebují pořádně přes drž.u. tam je vidět jak psycho je ten klučina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.