Tlučhuba Rosenberg perlí: Bartošové v palici m*dá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tlučhuba Rosenberg perlí: Bartošové v palici m*dá!

Iveta Bartošová je prý psychicky narušená.
Iveta Bartošová je prý psychicky narušená. (Martin Hykl / Blesk)

Dnes již bývalý pornoherec Robert Rosenberg (38) umí číst, a tak pobavil nejednoho účastníka sociální sítě svými komentáři k poprasku, který se rozpoutal díky invektivům na účet tělnatých dam, především pak vdovy Haliny Pawlowské (58). Tu označil za prasnici. Tentokrát se nad vydáním Blesku rozpovídal trochu více a ukázal, kolik toho opravdu v hlavě má.

Ochraptělý a rozcuchaný boxer se rozjásal, že si ho všimli i v Aha!, a pak spustil svůj komentář. Hodně toho ví, leccos se doslechl, a tak má na všechno vyzrálý názor. Evidentně se ho dotkla reakce Haliny Pawlovské, která ho ani nezná. Přitom prý ho zná každý Čech, i když jako zm*da.

O čem všem mo(u)drý Robert promluvil:

"Iveta chce Džambulátko? Ano, tak tý opravdu v tý palici m*dá. Myslím si, že narození dítěte je normální, ale ne u psychicky a alkoholem narušených lidí." Rosenberg je opravdu mudrc, snad si to Rychtář přečte!

"Vladko se mstí rodině, to asi nebudu ani komentovat, protože to je strašný," otřásl se odporem nad vítězem první řady VyVolených.

"O Lucce Bílé jsem taky slyšel věci a moc se mi líbí, jak je Lucka pokrytec a před svým dítětem si hraje na něco, co nikdy nebyla!" Doslechl se zřejmě o sexuálních eskapádách slavné zpěvačky z dob jejího mládí.



Rosenbergovi měli dokonce vazby na Václava Havla! Robert rozprodával otcovu ofocenou sbírku porna, která prý původně patřila zesnulému exprezidentovi Havlovi. Je proto velmi pyšný a Havla má celkem rád.

Také se zamýšlí nad názorem prezidenta Zemana o situaci v OKD: "Bakala je slavný, protože okradl stát i lidi."

Nakonec se pozastavil nad výpadem Ondřeje Hejmy vůči Jakubovi Kohákovi: "Ty už to nehul," prohlásil Hejma. A Robert se chystal ke skandálnímu odhalení: "To je vtipný, protože sám je to..." Dále se nedostal, protože mu došly baterky. Škoda!



Přečtěte si
prroud
4. 10. 2013 • 10:33

Ten clanek bych zkusil videt taky pozitivne .Treba nastve parazita a prizivnika Rychtare natolik,ze po Rosenbergovi skoci a konecne si nabehne,ten ho totiz roztrha a mozna se mu pak rozsviti a zacne se chovat krapet normalne,kdyby sel do sebe,mozna by to i Bartosovy prospelo .Nevim jak vy,ale ja jim vsem preju,aby se srovnali a nasli se........kazdymu to preju.Tahle zem by potrebovala aby se to povedlo vsem z nas.

belaa
4. 10. 2013 • 06:33

aspon si uzil sexu..porebuje prachy.

logicky
3. 10. 2013 • 18:42

Za si´te mužou on-liny, ale tlučhuba je bezzubej

buban
3. 10. 2013 • 18:35

"redaktori plesku, nebo AHA neumi ani cist, ani psat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.