Strašná zlost Vladkovy sestry: Zašel jsi moc daleko, lžeš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strašná zlost Vladkovy sestry: Zašel jsi moc daleko, lžeš!

Vladko řeší problémy v rodině na veřejnosti, sestra Eva se brání.
Vladko řeší problémy v rodině na veřejnosti, sestra Eva se brání. (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Výstup hysterického a bůhví proč oblíbeného homosexuála Vladka (35) vzbudil notné pozdvižení. Po letech se díky televizní Zpovědnici slyšel se svou matkou a totálně se ztrapnil. Proklínal celou rodinu do pátého kolene, vyhlásil, že si změní příjmení (jako jeho kámoš Thomas), úplně se od svých příbuzných distancoval. Vyjma matky, kterou prý náš Oidipus miluje. To ovšem neunesla jeho sestra Eva, kterou nenávidí nejvíce.

Vladkovi už kape na maják!

Tu dlouhovlasý labil označil za strůjce všeho zla. "Se sestrou jsem skončil, nezajímá mě. Nechci ji ani bratra už nikdy v životě potkat," blábolil jak u vytržení a vzteky bez sebe Vladko. Takový útok, navíc přede zraky tisíců televizních diváků si mladší sestra Eva nenechala líbit: " Tentokrát zašel moc daleko. Lže do televize a ubližuje mi tím! Mám strašnou zlost. Chci za ním jít do Vily a vyříkat si to s ním z očí do očí," pověděla naštvaná dívka Blesku.

Oidipův komplex a slepá zloba

Cítí se ublížená i proto, že by jí měl být bratr zavázán. Nehledě na to, že jí nějaký ten milionek šoupnul. "Asi už zapomněl na to, že jsem před osmi lety žila v Itálii a na naléhání matky se vrátila, protože Vladko byl ve strašném psychickém stavu," připomíná Vladkova sestra Eva. Jediný, kdo tak unikl Vladkově nenávisti zůstává matka Eva Singerová (63). Zde totiž evidentně působí Oidipův komplex homosexuálního soutěžícího: "Pouze ty, mami, pro mě z rodiny zůstáváš. Nesmírně tě miluju." Tomu dobře hrabe, co?



Přečtěte si
winterfreshka
6. 10. 2013 • 16:10

Je to všechno trapárna,vítěz je znán předem,jen se vše uměle prodlužuje a dusí.Každý druhý je tam s pohnutou minulostí či současností,ale nejvíce se točí vše kolem Vlada.Trapný

steelheart
5. 10. 2013 • 20:54

Velká herecká hvězda Vlado Dobrovodský nám předvádí své umění!))) Trapný nápady na trapný úkoly, trapný předvádění se... s trapnou Evou. Nevstoupíš dvakrát do stejný řeky! tak jest. Jenže Prima ho zatím potřebuje kvůli sledovanosti, tak mu umetá cestu aby nesbalil kufry předčasně. Zpočátku zdánlivě dobrý tah se vymstil.

babatomanija
4. 10. 2013 • 18:38

Nemocní diskutéři, někdy si nezadáte se samotným Vladkem. matka překvapila, jednoduchí, verbální úroveň podprůměrná. Jestli Vladko potřeboval více lásky v dětství, tak mu nji měla poyktovat. Každý je jiný a potřebuje více či méněš citu. Možná s láskou plítvala jinde. Vladko je též jednodušší ačkoli empatický, a dalo se čekat že peníze rozdá. měl s nimi naložit zcela jinak a bohužel výhru si takový člověk podruhé již nezasluhuje. Bude se opakovat, protože nerozezná že je to fakticky ten samý typ člověka, byť tedˇmá možná zelené oči . Měl by makat sám na sobě, škoda že nevyužil příležitřosti,když měl finančnín základ. Sorry.

marie60
4. 10. 2013 • 10:18

Jak ho ten Robert podrazil? Do ted´ nevím, proč se rozešli, když se měli spolu tak rádi.

marie60
4. 10. 2013 • 10:16

..Vladko je pravdomluvný a svým blízkým by se rozdál ale jak říkal, i kdybych se pro ně rozčtvrtil , tak by řekli, že je to málo.Něco tam mezi nimi hořkého muselo proběhnout, jinak by takhle nebyl zklamán svoji rodinou.I matka mu dávala za pravdu.Nevím, proč se rozešel s Robertem, ten mu snad tak neublížil.O něm se moc nezmiňuje. Vlado má nešťastnou povahu, že hned emočně vybuchne a to mu škodí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.