Nerozlučná dvojka Vilhelmová a Geislerová: Vztahy ochladly! Děti si ukázaly na benzince… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nerozlučná dvojka Vilhelmová a Geislerová: Vztahy ochladly! Děti si ukázaly na benzince…

Vilhelmová a Geislerová se už téměř nestýkají.
Vilhelmová a Geislerová se už téměř nestýkají. (koláž Ahaonline.cz)

Táňa Vilhelmová a Aňa Geislerová jsou jedny z neobsazovanějších českých hereček. Dřív spolu vymetaly všechny zásadní večírky a dělaly všechno společně, nedávno dokonce obě porodily v podobném termínu. Ale všechno je teď jinak.

Herečky si na sebe najdou čas jenom málokdy, mateřské povinnosti i natáčení obě naplno vyčerpává. „My jsme se vlastně s těma dětma ještě nesetkaly, jen jednou, úplně náhodou na benzínové pumpě. Někdo si představuje, že když jsou dvě kamarádky, musí spolu vysedávat a štěbetat, ale my takové nejsme. I v tomhle těhotenství jsme sice byly v kontaktu, ale spíš tak informačně. Mám pocit, že to celé tak uteklo, že ani nebyl čas sdělovat si dojmy,“ vysvětluje Vilhelmová na stránkách zena.centrum.cz

Na rozdíl od Geislerové, která stále neprozradila, kdo je otcem jejího dítěte, se Vilhelmová láskou k mladému Dykovi netají. Společně se rozhodli svého potomka pojmenovat netradičním jménem – Alois. „Bráchové, František a Cyril, mají klasická česká jména, která mám moc ráda. Rozhodli jsme se v tom pokračovat a zároveň jsme se nechali inspirovat hercem Aloisem Švehlíkem. Jemu nikdo neřekne jinak než Lojzo a to se nám hrozně líbilo. Pak jsme ještě přišli na to, že tohle jméno má u Dyků velkou historii, pradědeček byl Alois, tak se to tak pěkně sešlo,“ vysvětluje herečka původ synova jména.

 



Přečtěte si
irvajn
11. 5. 2017 • 13:10

Lojza Pytlík )))) vskutku hvězdné jméno

lillyli
1. 11. 2013 • 13:51

Jenže jsou to pravdoláskařky...tudíž mají o kariéru postaráno. A nezáleží na tom, že mají jen ZŠ a živily se tancem u tyče, ap.

leeloo
3. 10. 2013 • 23:31

Tak pro vasi informaci, Alois je jmeno franocuzske (varianta Louis), Cyril recke (Kiril, Kyrios) a Frantisek italske (Francesco - "francouzek"), skutecne ceske jmena jsou ty s ceskymi koncovkami - Vlastimil, Bohuslav a pod, i kdyz i ty maji cizojazicni varianty - Teofil, Gotfried a podobne... Tady si kazdy mysli ze CR je pupek sveta.

hakari.takara
3. 10. 2013 • 15:35

asi tak. Jsou to prostě jenom podprůměrné hééérečky, takže jejich talent spatřuji pouze v nastavování těl. otvorů.

belaa
3. 10. 2013 • 10:29

asi ted nemaji cas ne .co je natom divnyho

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.