Děsivé fotky! Máma Štiková a dcera Charlotte na pláži mátly ochranáře velryb: Vrátil je někdo do moře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivé fotky! Máma Štiková a dcera Charlotte na pláži mátly ochranáře velryb: Vrátil je někdo do moře?

Země se zachvěla. Štiky jdou do vody!
Země se zachvěla. Štiky jdou do vody! (Koláž Ahaonline.cz)

Není všechno zlato, co se třpytí. Luxusem posedlá Monika Štiková (41) se koncem léta chvástala, že za dovolenou v Bulharsku s dcerou Charlotte (17) utratila 65 000 korun. Ale my víme, že jejich pobyt u moře stál o půlku méně a dietu, díky níž Monika údajně zhubla 17 kilo, rozhodně tyhle holky »krev a mlíko« nedržely!

Všímavá čtenářka poskytla deníku Aha! fotografie z jejich pobytu a k tomu i pikantní informace! „Neustále držely telefony v ruce, nikdy je neodložily, pořád se fotily a ukazovaly si to. Starší Štika často důležitě pochodovala po restauraci a hlasitě telefonovala, aby ji všichni slyšeli. Byla pro smích všem kolem,“ popsala dovolenou matky s dcerou čtenářka.


Charlotte prý neměla žádné nápadníky, jak se její matka chlubila, a proklamovanou dietu také rozhodně nedodržovaly. „Jejich společné diety se nesly v duchu kila hranolek a dalších »mňamek«. Tolik jídla ani nemůže jeden člověk sníst,“ děsila se čtenářka. Pravdou je, že Monika před dovolenou opravdu zhubla a na fotografiích vypadá štíhleji než Charlottka, která připomíná spíše sestru panáčka známého z loga firmy Michelin.
„V naší rodině jsme nikdy netrpěli obezitou. Bylo mi tedy divné, když jsem začala přibírat. Ale teď vím, kde byl problém. Bylo to léky, co jsem brala,“ svěřila se před časem máma Monika. Možná by nebylo od věci zaměřit se také na to, co dennodenně spořádá její mladší dcera...

Dluží, kam se podívají
Hraje si na primadonu, ale že má Monika Štiková (41) na krku dluhy, tím už se nepochlubí. A její manžel Michal (43) jakbysmet, jak potvrzuje Exekutorská komora. „Dotyčná čelí sedmi exekucím. Nařídil je Obvodní soud pro Prahu 6,“ řekla mluvčí komory Petra Báčová. A kolik vlastně máma Štiková dluží? „Celková dlužná částka činí jen na jistinách zhruba 300 000 korun,“ dodala Báčová. A za kolik to má tatínek, který jen koná, jak mu Monika nakáže?

„Dotyčný dlužník čelí celkem 18 řízením. Celková suma, kterou má v rámci soudem zahájených exekucí uhradit, činí více než 3 miliony korun,“ dodala Báčová. Suma sumárum to mají Štikovi za 3 300 000 Kč, takže příští dovolená bude nejspíš pod stanem!



Přečtěte si
GEMBLR GEMBLR: to
24. 10. 2018 • 16:14

OOOOOOOOOOOOOObrovské prahystorické paryby

mandat
8. 10. 2013 • 22:29

A jak jsou na tom zdravotne ? Vidim to cerne.

mandat
8. 10. 2013 • 22:27

Udajne maji dluhy, tak co delaji u more ? A proc takove machny maji bikiny ?????????????? A ta 41 leta jeste bile. Hruza.

majojo
3. 10. 2013 • 10:26

Osmdesát kilo? Zlatý časy, kdy je měla - ve čtrnácti? Teď to šacuju na stovku s šplhá to i výš.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.