Krásná Iveta Vítová může každým dnem porodit. Podívejte, jaké má bříško | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krásná Iveta Vítová může každým dnem porodit. Podívejte, jaké má bříško

Iveta se nechala vyfoti s bříškem. Prý na památku hezkého životního období.
Iveta se nechala vyfoti s bříškem. Prý na památku hezkého životního období. (Foto: Richard Nowak)

Příchod dítěte na svět už je na spadnutí a Iveta Vítová (za svobodna Lutovská), která je teď krásnější než kdy dřív, se rozhodla něco málo poodhalit. Bývalou, 181 centimetrů vysokou, miss nyní už tíží zaoblené bříško a mírně jí znepříjemňuje tohle jinak krásné životní období.

„Těhotenství je krásné, ale pro mě už docela dlouhé a posledních pár týdnů už mi dělá problém zdolat i pár schodů,“ svěřila se současná moderátorka televize Nova. I přesto, že do porodu se nyní počítají jenom dny, rozhodla se zvěčnit své krásné těhotenské křivky.

„Těhotná budu nejspíš jen jednou nebo dvakrát za život, rozhodla jsem se si na toto období udělat památku. Můj kamarád a fotograf v jedné osobě nám s manželem udělal krásnou vzpomínku v podobě černobílých fotek.“ Budoucí maminka zároveň přiznala, že se těší, až za pár týdnů stejný fotograf pořídí nové fotky - tentokrát už všech tří členů novopečené rodinky.

Jestli na fotkách bude kluk nebo holčička se ale zatím můžeme jen dohadovat. Sama Vítová pohlaví dítěte tají. Pro Blesk.cz nedávno sdělila, že jasno má jen ona a její manžel. Útěchou nám může být, že už za deset dní budeme znát odpověď.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.