Paměti bolševika Štěpána: Jak to bylo s poměrem Vondráčkové a Štrougala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paměti bolševika Štěpána: Jak to bylo s poměrem Vondráčkové a Štrougala?

Byli skutečně milenci? Miroslav Štěpán zná pravdu!
Byli skutečně milenci? Miroslav Štěpán zná pravdu! (Foto: Aha!, ara)

Historku o techtle mechtle radovánkách komunistického předsedy vlády s naší oblíbenou zpěvankou Helenkou Vondráčkovou (93) zná snad každý pamětník. O nekalých orgiích dvojice vzniklo přehršle fórů, které se udržely v paměti národa silněji, než Palackého dílo.

Oblíbená pohádka

Komunistický funkcionář a lidem nenáviděná persona číslo jedna Miroslav Štěpán (68) se rozhodl na stará kolena krapet přivydělat. Naservíroval proto chtivému davu knihu svých diskutabilních pamětí. A v nich odhalil podstatu mýtů o sexu Heleny Vondráčkové s Husákovým poskokem Štrougalem. O detailech pikantní kauzy informoval Blesk.

Štěpán "vševěd"

"Ne, to je absolutní nesmysl! Je potřeba říct, že při velkém přivření očí bychom mohli dojít k tomu, že horní část Heleny Vondráčkové mohla být dosti podobná s horní částí Štrougalovy dcery Evy. Tahle fáma asi nejvíc vznikla tím, že se o ní nesmělo mluvit, takže nakonec o tom mluvili úplně všichni a stalo se to pravdou," spekuluje podle své totalitní logiky Štěpán.

Kdo byla Štrougalova milenka?

Celá historie prý vznikla na hokejovém zápase. Někdo tehdy viděl Evu se Štrougalem a řekl: "Hele, to je Vondráčková. A už to jelo. Sám si pamatuju, jak tehdy moje žena přišla z práce domů a říká: Slyšels to? Říkám: nevím, co. A  ona: Štrougal chodí s Vondráčkovou! Je to jeho milenka. Tak jsem jí vysvětlil, že to je kravina, protože jsem věděl, jak to vzniklo," řekl po zásluze potrestaný komunistický zločinec Štěpán.



Přečtěte si
mandat
21. 7. 2016 • 10:15

Bylo by super se zeptat pani Strougalove,jak vymlatila Vondrackove zuby.Navic tahle zrudna zpevacka tezila za kazdeho rezimu, udala Kubisovou,protoze byl jeji konkurence.Je to zla, falesna a chamtiva baba.

ivoadler
21. 7. 2016 • 10:13

Bylo to vyvráceno mockrát, ale antikomunistickým blbcům to pořád nestačí. Tón článku je hanlivý - "zpěvanka", přitom je to jedna z našich nejlepších zpěvaček, médii záměrně ignorovaná. Asi se nějak nezavděčila. Heleno, popusť uzdu fantazii a začni vyprávět, jak to bylo se Štrougalem. Blbci nad tím budou slintat.

jakeline
24. 3. 2014 • 14:35

S věkem Vondráčkové jste to v článku přepískli aspon bude dlouho živa!Raději nepište vůbec než takové bohapusté bláboly!

fizi
24. 3. 2014 • 08:46

Kinty díky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.