Deprese zpěváka Chinaski: Musí ho léčit žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Deprese zpěváka Chinaski: Musí ho léčit žena!

Michalovi Malátnému proti depresím pomáhá manželka Petrou
Michalovi Malátnému proti depresím pomáhá manželka Petrou (Aha! – Martin Hykl)

Kdo by si myslel, že život rockové hvězdy je plný radovánek a veselí, byl by pěkně na omylu. Své o tom ví zpěvák jedné z nejúspěšnějších domácích kapel. Michal Malátný z Chinaski je pořád mladý, úspěšný, na vrcholu sil, ale přesto ho sužují bezdůvodné deprese.

Chmury bez příčiny

K tomu, aby ho přepadly chmury, nepotřebuje žádnou konkrétní příčinu. "Já jsem prostě od přírody depresák bez důvodu," říká sám o sobě v časopisu Rytmus Života. Pozitivní písničky Chinaski měl většinou na svědomí dnes mrtvý bubeník kapely Pavel Grohman (†38). "Všechny naše veselé texty psal Pavel, já umím jen ty smutné," říká zpěvák Michal Malátný a dodává: "Teď jsem zase ve fázi, kdy se nořím do nějakých depresí. A to i přesto, že je vlastně nezažívám, mám se moc hezky."



Depresákům manželství pomáhá

Michal má ovšem štěstí, že po jeho boku stojí starostlivá žena Petra, se kterou má dcerku Katku (4). A je to právě manželka, která populárního zpěváka z trudnomyslnosti dokáže vytáhnout. "Je pravda, že se mi v posledních pár letech krásně srovnal život, cítím se mnohem líp, než třeba před deseti lety. Přeskupily se mi hodnoty a jsem vyrovnanější. Moje žena tvrdí, že se se mnou konečně dá žít. Asi je pravda, že depresákům manželství pomáhá," říká Malátný.



Přečtěte si
znojmacka
1. 10. 2013 • 10:25

jedni z mých nejoblíbenějších.. miluju Chinaski .. jejich texty, melodie a mně neuvěřitelně sympatickej hlas M. Malátného.. ..jen tak dál - a deprese jen pro podbarvení vašich nádherných písniček

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.