Alois Švehlík porazil rakovinu, jenže...Přišel o hlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Alois Švehlík porazil rakovinu, jenže...Přišel o hlas!

Po boji s rakovinou se postava Aloise Švehlíka vrátila do seriálu.
Po boji s rakovinou se postava Aloise Švehlíka vrátila do seriálu. (Foto: TV Prima)

Dokázal to! Alois Švehlík (74) svedl další boj s rakovinou hrtanu a už zase točí Cesty domů. „Jsem rád, že je Bernát zpátky a já s ním,“ svěřil se herec. Před časem podstoupil náročnou operaci, která mu na čas vzala hlas, ale zachránila život.

Herec sotva sípal

Ještě sice chraptí, ale trochu mluvit už představitel oblíbeného Aloise Bernáta naštěstí může. Po operaci mu místo kolem nádoru na zadní straně krku zmrazovali, a tak charizmatický herec, který dabuje například Jacka Nicholsona, v důsledku toho před kamerou sotva sípal. V seriálu to tvůrci vysvětlili tím, že Bernát moc koukal z nemocničního okna a nastydl.

Švehlík nabíral síly na chalupě

„Jsem rád, že se mezi nás vrátil. Na natáčení jezdil obětavě z chalupy, kde nabíral síly,“ řekl deníku Aha! režisér Jiří Adamec (65). Raduje se i Švehlíkův parťák Ladislav Potměšil (68) alias Petr Kosík. „Těšil jsem se na něj, přeci jen jsme se nějaký čas neviděli,“ svěřil Potměšil.



Co čeká doktora Bernáta?

Podle scénáře čeká docenta Bernáta soud, který rozhodne o jeho osudu. Lobovat za něj bude prý i soudkyně Simona v podání Veroniky Freimanové (58). Jak to ale dopadne je zatím ve hvězdách. Poprvé po boji s rakovinou se herec objeví na obrazovce televize Prima už dnes večer.

Druhý úder zákeřné nemoci překonán

Rakovina udeřila v případě oblíbeného herce už podruhé. Před sedmi lety prodělal první operaci hrtanu v motolské nemocnici, pak podstoupil ozařování. Melanom měl i hercův bratr, ale ten na něj bohužel zemřel. Vše naštěstí dopadlo dobře. Přejeme Aloisi Švehlíkovi pevné zdraví!



Přečtěte si
pettrr
14. 10. 2013 • 16:54

Existuje i přírodní zabiják rakoviny, viz odkaz: www.folaxan.com

valysdr
30. 9. 2013 • 15:48

Myslím, že sa nemýlim ak poviem, že Švehlíka milujú všetci milovníci Českých seriálov na Slovensku. Raz hrá dobráka, raz drsňáka ale vždy je uveriteľný. Držíme Ti palce. A toč seríály najmenej do stovky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.