VyVolený Thomas s pásovým oparem: Vladko, jsi jen trapnej klaun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VyVolený Thomas s pásovým oparem: Vladko, jsi jen trapnej klaun!

Vladko měl po návratu Thomase z Duelu na krajíčku.
Vladko měl po návratu Thomase z Duelu na krajíčku. (Foto: TV Prima)

Vladko má novou opozici nejen v Thomasovi, ale už i v dodatečně nasazených soutěžících Pepovi a Honzovi. Ti vůbec nejsou nadšení maškarádou s předstíraným odchodem homosexuála ze soutěže. Thomas nyní bude bojovat z karantény, neboť má nakažlivou chorobu. Po výhře v Duelu mu narostlo sebevědomí a zkouší diktovat ostatním. Opar mu možná zkrouhne hřebínek. Vladko se ho díky imunitě ještě dlouho nezbaví, tak snad také něco nechytí.

Ostatní se bojí nákazy

Pásový opar není žádná legrace a Thomas si určitě užije spoustu bolesti. Přivolaný lékař přikázal karanténu. Virové onemocnění je nakažlivé, takže ve Vile budou muset zpřísnit hygienická pravidla. To ovšem nikomu neuškodí.

Vladkovi brzy rupnou nervy

„Tak to byly dvě špatný hry za den, co ukázal,“ naváží se do favorita soutěže Honza. Svalnatý mozek ovšem volí těžší kalibr. "Vladko, ignoruj mě. Já tě taky ignoruju. Pro mě seš trapnej klaun, nic víc," provokuje Thomas. Je jen otázkou času, kdy to Vladko neustojí a přidá k dobrému jeden ze svých pověstných výbuchů hysterie.

Thomas si nevidí na špičku nosu

Thomasovi už dochází trpělivost i s labilní matkou Romanou, která perlí, kudy chodí. Kolikrát ani nemusí nic říkat. "Taky vidíte, jak je totálně mimo?," přisazuje si na její účet. Asi má pravdu, Romana je jedním z adeptů na Duel, protože všem leze na nervy. Jenže k sobě samotnému je posilovací panáček poněkud nekritický. Když rozplakal milovanou Zdeničku se svým předstíraným odchodem, tak bylo vše v pořádku. Vladko ale nemá nárok.



Přečtěte si
mixalca
4. 10. 2013 • 08:59

illis

illis
2. 10. 2013 • 22:42

barbers občas si to pustím na Netu a k Vladkovi mám úctu, slušný , pozorný a s nikým nemanipuluje. Když plní úkol, tak plní úkol.

illis
2. 10. 2013 • 22:39

Také nechápu, jak tam může být tak odporný a arogantní člověk . Každého se snaží strhnout na svou stranu. Pomlouvá Evu, že má dluhy a sám je má také, čelí několika exekucím . Majetek prý nechal napsat na Sabinu. Vladko je inteligentní přemýšlivý muž a na něj ten blbeček s deseti chlupama nad čelem nemá . Chodí pořád v tom bílém potištěném tričku, ani se nedivím, že má pásový opar.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.