VyVolená Nikol plive jed kvůli zradě: Evo jsi mrcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VyVolená Nikol plive jed kvůli zradě: Evo jsi mrcha!

Nikol nemůže Evě odpustit habaďůru s těhotenstvím.
Nikol nemůže Evě odpustit habaďůru s těhotenstvím. (Foto: TV Prima)

Je jasné, že ve Vile se z některých účastníků přátelé už nikdy nestanou. Trubka Eva se doposud mohla spolehnout, že má se soutěžní sokyní Nikol přátelský vztah. To jsou ale loňské sněhy! Nyní je tomu úplně jinak a Nikol nemůže Vladkovu služtičku vystát!

Kdo z koho

Příčinou této změny je hrané těhotenství, které Eva předvedla, a které jí všichni "sežrali". Počůraná Nikol to považuje za nebetyčnou zradu: "Evo, jsi mrcha. Já myslela, že jsi má nejlepší kámoška a tys mě podrazila." To se ovšem vůbec nelíbí Vladkovi.

Blbka Nikol

Kamarádka Evka jí totiž jaksi zapomněla vyslepičit, že všechno je jen komedie. Nikol jí  tedy před zlomyslnými poznámkami ostatních bránila jako rozlícená lvice. "Udělalas ze mě blbku," vyčítá jí a proutník Pepa přilévá olej do ohně. Chce totiž Nikol sbalit, tak neustále kritizuje, jak je Eva neupřímná.



Přečtěte si
Inka
17. 10. 2013 • 18:35

Eva a Nikol si můžou podat ruky !!! Holky bez mravů, studu a inteligence !!! Ano, je to šou, ale někdy míň je víc

marie60
29. 9. 2013 • 17:16

Nikola zapomíná, že je ve hře. Může si taky něco vymyslet. Za tohle bych Vlada ale ani Evu neodsuzovala. Tenkrát je podezírali, že měli spolu sex, tak možná na to si vymysleli těhotenství.

jity
29. 9. 2013 • 12:27

No tak tam dělali Eva s Vladkem z druhých pitomce a jejich chyba, že se nechali nachytat. Když tam toho Vladka žerou, jejich problém.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.