Bartošová musela vrátit svatební šaty a příčesek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bartošová musela vrátit svatební šaty a příčesek!

Iveta s ochrankou jdou vrátit svatební šaty. Všimněte si plastového příčesku na svatební momnetce.
Iveta s ochrankou jdou vrátit svatební šaty. Všimněte si plastového příčesku na svatební momnetce. (Foto: Aha! - Pavel Machan, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Dlouho očekávaný sňatek Džambulových je za námi a život v Uhříněvsi se vrací do starých kolejí. Ivetka tedy musela chtě nechtě vrátit vypůjčené svatební šaty a chemlonový příčesek do půjčovny.

Potvrzuje se tak, že manželství dvou známých firem je jen naleštěná bída, když si nemohou dovolit trochu zainvestovat ani v tak významný den. Noční hlídač Rychtář se navíc obává návratu Ivetky ke kyblíkům s čucíky a udělá prý vše, aby Bartošovou od pohlcení čucíky uchránil. Atmosféra v domě novomanželů musí být bezva.

Finanční problémy Džambulů jsou zřejmé i z účasti v nemožné reality show VyVolení za poplatek padesáti tisíc korun. Shánějí peníze, kde se dá, a vůbec jim to není trapné. A protože Iveta vlastně nic neumí, dělá ze sebe nadále zpěvačku, kterou prostě už nikdy být nemůže. Důkazem toho je taškařice kolem nejtrapnějšího včerejšího vystoupení ve Vlašimi.



Přečtěte si
ave33
29. 9. 2013 • 11:53

Takže můj text zmyzel. Sem sy mislela, že nykoho neuražym. Ale ostatny članki tadi sou jen o tom, jak uraazyt. Zatym AVE

hejhej
28. 9. 2013 • 19:47

pavinko: přiznávám, že , hlavně chlastat několik let jako Bartošová a vše, co s tím souvisí, z nás nikdo nedokázal.

hejhej
28. 9. 2013 • 19:45

Ostuda, že jsi půjčila sv.šaty v žádném případě není. Hloupé je,že si k navrácení volají bulvár a pak si stěžují. Na fotce nevypadají, že by je fotograf překvapli, naopak.

horymarianske
28. 9. 2013 • 15:26

Dneska je běžné, že si ženich i nevěsta na svatební obřad oblečení půjčí, nač vyhazovat spoustu peněz ! Který Aháč to považuje za ostudu ???? Ostuda je gramatika mnohých pisálků tohoto bulváru !!

gardenka
28. 9. 2013 • 14:52

Každej, kdo vychoval dítě, komu ho neodebrali, dokázal víc než ona! Jediné, co Iveta dokázala, je starat se synovi o pravidelný přísun tatínků. Starej vulgární kriminálník Pepek už je v pořadí asi dvěstěpadesátejosmej...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.