Ženáč Rychtář: Má strach o Džambulku! Kvůli »čucíkům«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ženáč Rychtář: Má strach o Džambulku! Kvůli »čucíkům«!

Zda je Josef Rychtář pro Ivetu tím nejlepším lékem, ukáže až čas.
Zda je Josef Rychtář pro Ivetu tím nejlepším lékem, ukáže až čas. (koláž Ahaonline.cz)

Abstinující alkoholička Iveta Bartošová (47), která nesčetněkrát propadla popíjení svých oblíbených »čucíků«, stále nepřekonala alkoholického démona. Jen pár hodin poté, co si na uhříněvské radnici řekli »ano«, vyjádřil Josef Rychtář (55) obavu z Džambulčiny závislosti právě na alkoholu.

„Vím, že je to pro Ivetu velmi těžké životní období a možná se i stane to, že jí bude chtít alkohol zase pohltit. Já udělám vše pro to, abych ji jako manžel uchránil,“ sdělil Josef deníku Aha!


Jeho obavy jsou namístě. Džambulka už v minulosti předvedla, že po období usměvů do kamer přichází pád na samé dno. „Je to tvrdá dřina a Iveta na sobě musí pracovat, vnímáme to tak oba. Vím, že jí nejvíc pomáhá, když je štastná. A doufám, že ji lidé přestanou brzy vnímat jako alkoholičku,“ vyslovil své přání novopečený manžel.
Sama Bartošová už dříve pro Aha! prozradila, co je spouštěčem jejích alkoholových období.
„U mě většinou zafungují, když přijdou finanční nebo zdravotní problémy. Stačí mi málo, moje tělo totiž neodbourává alkohol. Také mi pomáhal od bolesti. Řešila jsem tím problémy, aby mi nepraskla hlava. Taky jsem nemohla spát a pomáhalo mi to usnout,“ prozradila Džambulka.

Je důležité, že Iveta ví o tom, co způsobuje její alkoholové návaly. Snad se Pepovi podaří držet svou ženušku pořád v dobré náladě. I bez »čucíků«!



Autor:  David Turek

Přečtěte si
dajana
30. 9. 2013 • 01:41

Jsou sice pro smích díky své blbosti,ale co jsou potom ti,co je za ty ubohosti ještě bohatě platí??!!!!!!!!

inocenta
28. 9. 2013 • 11:16

ještě do toho "namočil" léčitele, ten jestli je chytrý, tak se bude zcela distancovat, nebo se s ním R. podělí o vinu. Ještě,že není ten pán z prahy. Jak je možné,že se tady dějí takové věci. Paní Martucci měla pravdu, v Itálii by to možné nebylo. Vyšetřovatelé i soudy tady jsou víceméně pro /(ozdobu", nefungují jak by měly. Odborníci psychiatři měli yhotovitř posudek na právní způsobilost , aby nedocházelo k manipuklaci a zneužívání. Ivetu to nakonec bude zřejmě stát život.

dannaa
28. 9. 2013 • 04:44

Souhlasím majojo.A je to tady.Rychta si dělá skrze bulvár aliby.Ivet nechá pít až do němoty.To byl jeho plán.

majojo
27. 9. 2013 • 21:47

Ale prdlajs, kdo si myslí, že je Pepan hloupej, sám je vůl. Ten těmihle hláškami jen připravuje půdu pro své největší představení: Ivetka do toho znovu spadla, já se snažil, ale ona se zřítila ze schodů, podlehla delíriu, utopila se ve vaně.... možností je spousta. A on jako protřelý sekuriťák jistě ví, jak to narafičit. Nehledě k tomu, jak má zmasírovanou policii v Uhříněvsi a bůhvíkde jinde (viz chování toho jeho ksindla na svatbě a reakce policajtů). No Ivetko, jestli ch.astáš nebo ne, teď už je to jedno, máš to spočítaný.

ho.no
27. 9. 2013 • 21:33

Co se ještě o této spodině společnosti dozvíme?Jsou oba tak neskutečně odporní.Jak abstinující alkoholička,to si snad myslí,že jí to někdo věří?Chlastá dál.Jak může mít někdo "zájem" o takovou ne.tvůru.Co je to za lidi Rychtář,Macura,...To nevidí,jak s ní padají do bahna?Ať si klidně s ní dělají,co chtějí,ale necpěte je prosím stále do médií.Když Bartošku vidím,je mi na bl-tí!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.