Carrey a Daniels jsou zpět: Blbý a blbější po 20 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Carrey a Daniels jsou zpět: Blbý a blbější po 20 letech!

Pokračování bude prý ještě vtipnější.
Pokračování bude prý ještě vtipnější. (Profimedia.cz)

V roce 1994 je film Blbý a blbější oba proslavil. Teď si už uznávaní herci Jim Carrey (51) a Jeff Daniels (58) role zopakují. A fanoušci doufají, že se u komedie, která bude mít premiéru příští rok, pobaví stejně jako před 20 lety.

Carrey jako Lloyd Christmas znovu dostal sestřih podle hrnce, jeho kamarádu Danielsovi alias Harry Dunnovi vlasy natupírovali do vrabčího hnízda. V prakticky identickém oblečení opět blbnou před kamerou jako za mlada a slibují, že pokračování překoná úspěch prvního filmu. „Některé věci, které budeme dělat, překonají i záchodovou scénu (nekonečný průjem – pozn.) z originálu,“ prozradil Daniels, čerstvý držitel ceny Emmy za herecký výkon v seriálu Newsroom.

Nejlepší parťáci se v novém snímku opět vydají na dlouhou cestu, tentokrát se ale budou snažit najít ztracené dítě jednoho z nich, aby mu darovalo novou ledvinu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.