"Sultán" Michal David má v nemocnici svého kuchaře: Jí bifteky a chobotničky, zalévá to šampusem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

"Sultán" Michal David má v nemocnici svého kuchaře: Jí bifteky a chobotničky, zalévá to šampusem!

Kuchař Davidovi připravuje prvotřídní dobroty.
Kuchař Davidovi připravuje prvotřídní dobroty. (Aha! - David Malík)

Takové hody si většina z nás nedopřeje ani jednou za život. Dát si oběd za 25 000 Kč si ale může dovolit pacient Michal David, který si v nemocnici léčí natřikrát zlomený kotník. Na pokoji, kde pobýval i exprezident Václav Havel (†75), si dopřává luxusu, kterým si zpříjemňuje léčení.

Šikovný kuchař, pravé šampaňské a drahé květiny. Michal David dává najevo, že on není tuctovým pacientem. Ubytován je na nadstandardu, kde platí 800 Kč denně. A když jsme byli na návštěvě, právě dorazil kuchař i s vlastní plotnou a zručně začal kousek od postele připravovat samé dobroty.

K dobrému jídlu patří dobré pití, takže zanedlouho už David smáčel rty ve sklence šampusu, který stojí 7 650 Kč za láhev. A nic nedbal na to, že k lékům proti bolesti, které užívá, se alkohol opravdu moc nehodí. Mimochodem, kuchař byl dárek od kamaráda ruského původu, který v Česku vlastní kasino. Po hostině, ve které nechyběly nakládané chobotničky, bifteky z argentinského býčka nebo čerstvé maliny, se David Michal jen slastně ušklíbl. “Dal jsem si do nosu. Musím ale zdůraznit, že tady v nemocnici vaří přímo úžasně,” usmíval se David.



Autor:  ph,mir

Přečtěte si
emyd
6. 12. 2013 • 16:37

Ano je to velice nevkusne v dnesni dobe a zrovna ten clanek pod nim jak ma deda 900,.kc na mesic...hnus Ovsem toto bajecne zivobyti mu zajistili ti,kdo jeho muziku kupuji,ja si nekoupila jedinou a ziju

belaa
3. 10. 2013 • 07:07

akdo si tohle muze dovolit.je to od nej sprosty.ukazovat ja se mam.lidi nemaji co zrat..jinak je to tim ze ho lidi podporuji.chodi mu na koncerty ,.pak ma na vse ..

johanka
29. 9. 2013 • 15:59

A ještě něco. Zrovna dnes jsem v novinách četla, že je sbírka víček od plastových láhví, které se sbírají na pomoc těžce postiženému chlapečkovi. Rodiče dítěte nemají prostředky, které jsou nutné na jeho léčbu. No a za chvilku vidíte, jak si-byť úspěšný člověk, nechá v nemocnici servírovat jídla, která mnozí spoluobčané v životě neviděli. A tak mi připadá dost hloupé, zveřejňovat takovéto slutečnosti. Nic panu Štanclovi - Davidovi nezávidím, jen by měl v sobě mít více ohledů a pokory .

johanka
29. 9. 2013 • 15:54

Tak a teď jsem na rozpacích. Mám pana Štancla-Davira celkem ráda. Pravda je, že je to úspěšný muzikant a svou práci umí. Proto má dost peněz a jak to bývá - za peníze si člověk koupí všechno. Jenom mi připadá nevhodné, aby i v nemocnici dával najevo, že "na to má". O tom, že je hospitalizován na pokoji, který byl tehdy přímo postaven pro pana Havla, nemluvím. Pokoj nemusí být prázdný a Havel nebyl lepší, než David-ten alespoň něco umí a své poníze si poctivě vydělal. Ale aby si nechal v nemocnici servírovat jako "sultán", to si myslím už překračuje všechny meze, nebo by to nemuseli zveřejňovat. Je to docela trapné. Zvlášť v době, kdy většina národa nemá ani na poplatky a nebo se rodiny nachází na hranici chudoby. Ten článek mi připadá jako provokace. Ale pan David by si měl uvědomit, že ŽÁDNÝ STROM NEROSTE DO NEBE......

fizi
28. 9. 2013 • 10:04

Přesně tak-prostě pozvi si do nemocnice třeba sultána,striptérky,kur.vy,dětský pěvecký sbor-to je jen Tvoje věc.A rozhodně Ti nezávidím!!! Ale v soukromí!Není třeba provokovat a nasírat lidi.Z toho velikášství se mi obracejí nehty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.