Mámo Štiková, zapomeň na kondomy z Německa: Pozor, nebo půjdeš bručet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mámo Štiková, zapomeň na kondomy z Německa: Pozor, nebo půjdeš bručet!

Štikovi už na večírky chodit nebudou.
Štikovi už na večírky chodit nebudou. (Aha! - Daniel Černovský)

Nad pronajatou vilou v Hostivici se rozprostřel temný mrak, který nevěstí vůbec nic dobrého. Oblíbený otloukánek a pseudocelebrita máma Štiková se k našemu smutku stahuje do ústraní. Kdo nám teď bude radit!? Každopádně čtyřmilionový dluh, který měla podle zasvěcených s manželem vytvořit je pro ně neřešitelným závazkem. Na "luxusní" dovolené v béčkových hotelích v Bulharsku může zapomenout, stejně jako na pyšně proklamovaný dovoz prezervativů ze zahraničí.

Sláva už jí nezajímá

Ještě nedávno rozdávala moudra, kde se dalo, nyní se moc diví, jak jsou na ní všichni zlí. Dokonce se rozhodla zmizet z veřejného života. „My o bulvár nestojíme. Stahujeme se z něj. A tyhle věci jsou naše soukromá záležitost,“ překvapila svým vyjádřením na Super.cz. Kde jsou ty bezstarostné časy, kdy se rozplývala nad velikostí přirození svého manžela Michala: "On má takové rozměry, že jsme tady pro něj vůbec nemohli sehnat prezervativy. Nakupovali jsme je až v Německu." Nyní se spíše musí zamyslet nad rozměry nasekaných dluhů. Štiková jich má za osm set tisíc a sám její krasavec čelí celkem osmnácti exekucím.

Ve vězení by přišla o image

Jako by to samo o sobě nestačilo, koleduje si majitelka příšerného účesu i o pobyt ve vězení. Když totiž ve vzteku během exekuce strhávala žluté samolepky exekutorů z neprávem nabytého majetku, dopustila se přestupkuk který se trestá až padesáti tisíci pokuty. Kdyby však máma něco  ze zabavených věcí "stopila", či poničila, může dostat až pět let natvrdo za maření výkonu úředního rozhodnutí. Shovívavost úředníků jí pro jednou zachránila, ale to se nemusí opakovat. Stálo by za to zjistit, jestli je zajištěný majetek v pronajatém domě nadále správně označen. Ale je klidně možné, že už mají doma vymeteno a spí na podlaze.



Přečtěte si
tarka
26. 9. 2013 • 15:33

proč prezervativ až z Německa, český nafukovací balónek by bohatě stačil...

abvydavatelstvi
26. 9. 2013 • 15:09

Nabízet 16 letou dceru bulváru a nechat ji olizovat prsa na veřejnosti.... svědčí o její demenci.... ještě by na ni měla vlitnout socialka...

abvydavatelstvi
26. 9. 2013 • 15:07

Když se chvasta jakého má její manžel pindoura.... tak to zase bude jako se vším co doposud řekla nebo napsala.... jedna Velká lež... Ta ženská je opravdu už odporna od pohledu ne tak když otevře hubu a pořád lže..... Je dobře že už konečně od jedné luzy bude pokoj....

tajna1509
26. 9. 2013 • 13:43

nejsem idiot ale ty jsi tak trochu mimo cooo ?????

popocatepetl
26. 9. 2013 • 13:21

Ona jen vypadá, že má deset let po přechodu, ve skutečnosti je jí 40 a uznejte, přivést na svět dalšího morálního i mentálního omezence je sotva v zájmu kohokoliv. Sice se snažila založit chov na prodej, ale zatím jí tohle podnikání moc nevyneslo. Jednu dceru prodala zadluženému stárnoucímu seladonovi a záletníkovi céčkového formátu, u druhé dcery se jí zatím nedaří ani to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.