Nešťastný skokan Jakub Janda: Manželka má jiného, odnese to jejich tříletý syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nešťastný skokan Jakub Janda: Manželka má jiného, odnese to jejich tříletý syn!

Jakub Janda má štěstí ve skocích, ale smůlu v lásce.
Jakub Janda má štěstí ve skocích, ale smůlu v lásce. (Foto: Aha! - Michal Beránek, ara)

Famózní skokan na lyžích, reprezentant a vítěz světového poháru má velké problémy v rodině. Jakub Janda (35) řeší šest let po svatbě a pět měsíců před startem na olympijských hrách krizi ve vztahu s manželkou Lucií (29). Je smutné, že velká životní láska uhasíná právě v této době a hlavní obětí je malý chlapec - syn Oliver (3)

Mezi manžele se dostal někdo další

Právě kvůli dítěti se Janda snaží vztah zachránit, ale nebude to mít lehké. "Mezi mnou a mojí ženou to není poslední čtyři měsíce dobré, je to spíš hodně špatné, " promluvil o svém trápení v Blesku. Nešťastným detailem je však okolnost, že skokanskému šampiónovi žena Lucie nasadila parohy. "Usiloval jsem o to, aby se náš vztah urovnal a vše bylo opět při starém. Problém je, že se tam vyskytl někdo třetí," zoufá si Jakub Janda.

Dítě by je mohlo dát zas dohromady

Rodina se ocitla na ostří nože a je jasné, že její problémy vnímá i malý Oliver. Právě  on by mohl být zachráncem manželství. "Ještě jsme se nerozešli. Žijeme ve společné domácnosti. Nic není definitivní. Je to zatím na bodu nula. Třeba za měsíc, dva to bude všechno jinak," řekla ke krizi Lucie Jandová. I jí leží psychický vývoj dítěte na srdci: "S manželem jsme dohodnutí, že kvůli malému budeme zatím spolu." Co takhle pořídit Oliverovi sourozence?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.