Muž (66) to kvůli přítelkyni přehnal s viagrou: Uřízli mu penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Muž (66) to kvůli přítelkyni přehnal s viagrou: Uřízli mu penis!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lék na zlepšení potence viagra mužům pomáhá, může ale také způsobit pořádné trable. Přesvědčil se o tom Kolumbijec (66), který se jí schválně předávkoval, aby se předvedl před svou novou přítelkyní. V posteli sice skončil, jenže v té nemocniční, protože mu penis museli uříznout!

Doporučená dávka je jedna pilulka asi hodinu před sexem, náruživec jich do sebe ale nasypal hned několik. Slíbenou erekci sice dostal, po styku se jí ale nemohl zbavit a penis mu zůstal ztopořen několik dní! Když si nakonec uvědomil vážnost situace a vydal se do nemocnice, bylo už pozdě. Lékaři zjistili, že v údu je infekce, nervy a cévy jsou porušené a napadla ho gangréna. Muži pak oznámili zdrcující zprávu. Aby se nebezpečná sněť nerozšířila do celého těla, nezbývá než penis amputovat.

„Pacient byl ošetřen a zotavuje se,“ uvedl jeho ošetřující lékař, který teď ostatní muže varuje, aby podobné léky neužívali bez předpisu.

Autor:  ehr

Přečtěte si
belaa
26. 9. 2013 • 00:06

porad jen sex.vsude se porad mlubi o orgazmu.ze sexu se dela veda.tak at se nikdo nedivi.ted ma po ptakach..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.