Zklamaný Mádl předvedl bratra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zklamaný Mádl předvedl bratra

Jiří Mádl (vlevo) měl jako doprovod svého bratra Honzu.
Jiří Mádl (vlevo) měl jako doprovod svého bratra Honzu. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – „Chystám se do zahraničí studovat angličtinu,“ prozradil deníku Aha! »podvraťák« Jiří Mádl (20), který poté, co se nedostal na vytouženou FAMU, plánuje, co bude dál.


Kliknutím zvětšete „Chci se totiž zdokonalit v jazyce, a v cizině se za pár měsíců naučím víc než tady za několik let,“ říká Mádl, který si na film bussines párty konanou k filmu Ro(c)k podvraťáků v pražském klubu Face 2 Face vzal s sebou bratra Honzu.

Tradiční filmovou párty organizuje každý měsíc, pokaždé k jinému filmu, sehraná dvojka – kaskadér a producent Petr Jákl a jeho přítelkyně, primácká »rosnička« Romana Vítová. „Po náročném roce nabírám síly do další práce. Nejradši bych odjela někam s kamarádkami na dovolenou, ale myslím si, že na to nebude čas,“ svěřila se deníku Aha! věčná cestovatelka Vítová, která doufá, že letos nezapomene na svatbu. Tu už novinářům i přátelům slibuje od loňska! Kliknutím zvětšetePodvraťáci přilákali také hudebníka Petra Jandu s manželkou Alicí. Janda si totiž ve filmu zahrál rockera, který má kolem sebe stále atraktivní holky. V soukromí je ale šťastný s Alicí, se kterou by si přál vytoužené miminko.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.