Tady už jde o život! Bývalá anorektička Vágnerová zkolabovala podruhé za dva měsíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tady už jde o život! Bývalá anorektička Vágnerová zkolabovala podruhé za dva měsíce!

Hana Vagnerová
Hana Vagnerová (profimedia.cz)

Co se to děje? Je to zhruba dva měsíce, co jsme vás na stránkách Ahaonline.cz informovali o tom, že herečka Hana Vágnerová (32), hvězda seriálu Expozitura, zkolabovala při natáčení. A teď se jí stalo to samé? Náhoda, nebo už jde o něco vážnějšího?

Kvůli kolapsu Vágnerové bylo odloženo natáčení dalšího dílu Expozitury a všichni se modlí, aby byla brzy v pořádku, jak tvrdí zdroj webu super.cz. Televize Nova, jejíž dílem seriál je, nechce nic komentovat, ale nejspíš i zástupce tohoto média musí trápit, že se v krátké době jedná už o druhý kolaps Vágnerové.

V létě upadla do bezvědomí přímo při natáčení seriálu, prý nezvládla velký pracovní zápřah. „Už jsem zkrátka nemohla, byla jsem přetažená. A není divu, vždyť jsem byla opravdu snad v každém záběru,“ vyprávěla tehdy v magazínu Instinkt Hanka, která před kamerou trávila i 19 hodin denně.

Může být na vině chatrného zdraví anorexie, kterou kdysi prodělala? „Někdo mi řekl, že jsem tlustá, tak jsem začala hubnout,“ svěřila se kdysi Nedělnímu Aha!. „A jeden čas jsem vážila i 38 kilo a míň,“ prozradila půvabná herečka.

Autor:  ph

Přečtěte si
vilaamalka
24. 9. 2013 • 11:18

Nikdo nemůže žít jen z vody a ze vzduchu. Je třeba se občas i normálně najíst.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.